Сексуальний вікенд Пола Маккартні: переспав, хоча не надто хотів

Учасники гурту The Beatles ще в 60-ті роки зіткнулися зі світовою популярністю та обожнюванням мільйонів прихильниць. Дівчата вишиковувалися в чергу, щоб провести ніч із британськими музикантами. Виконавчий директор звукозаписного лейбла Рон Касс розповів, як Пол Маккартні влаштував сексуальний вікенд у розкішному готелі «Беверлі Хіллз» у Лос-Анджелесі.

Це сталося під час розквіту «Бітлз», до весілля Пола з Ліндою Істман. Композитор зняв апартаменти та на три дні закрився в них із двома фанатками.

«Це було схоже на бунгало. Пол просто провів там три дні й три ночі з цими дівчатами», – повідомив Касс.

Пол Маккартні

Пол Маккартні

У цей момент до Каліфорнії приїхала Істман. Вони не були ще близько знайомі, але Маккартні вже тоді відчував ніжні почуття до фотографині. Саме тому він поспішив вивести прихильниць.

«Потім приїхала Лінда. Пол з двома дівчатами все ще були там. Він позбавився дівчат, потім привів Лінду, так що вона з’явилася там уночі», – наводяться слова Рона в книзі «Все, що тобі потрібно, це кохання: кінець The Beatles».

Кінорежисер Девід Путтнем заявив, що Маккартні був головним бабієм у групі, більшою мірою, ніж його партнери Джон Леннон, Рінго Старр та Джордж Харрісон.

«З усієї компанії він завжди вважався головним красенем. Він спав з усім, що рухалося. Навіть тоді, коли він, схоже, не надто хотів цього», – заявив режисер.

The Beatles

The Beatles

У книзі також представлені раніше неопубліковані інтерв’ю із сером Полом. В одному з них він сказав, що учасники The Beatles вели розгульний сексуальний спосіб життя.

«Ми ні в якому разі не дотримувалися целібату. Там було багато всього дикого впереміш із танцями».

Співак розповів, що на концертах у Великобританії їхній турменеджер просто витягував з першого ряду дівчат, які сподобалися, запрошуючи їх за лаштунки познайомитися з членами гурту.

Першим серйозним коханням Пола Маккартні була Дот Рон, вони планували весілля, але після викидня у Дот їхні почуття охолонули. У 1963 році музикант познайомився з 17-річною актрисою Джейн Ешер. Однак через п’ять років вони розірвали заручини незадовго до весілля. Джейн звинуватила Пола в тому, що він зрадив її з дівчиною на ім’я Френкі Шварц.

Лінда та Пол

Лінда та Пол

З майбутньою дружиною Ліндою співзасновник The Beatles познайомився у клубі у 1967 році. Через рік вони зустрілися знову, а ще через шість місяців побралися. Пол удочерив дочку коханої Хізер, у них народилося троє дітей: Мері, Стелла та Джеймс. Шлюб тривав 30 років до смерті Істман від раку грудей у 1998-му.

Другою дружиною Маккартні стала модель Хізер Міллс. У цих стосунках з’явилася дочка Беатріс. Шлюб зі скандалом розпався у 2008 році, при цьому 16-разовий володар премії «Ґреммі» виплатив колишній дружині 24 мільйони фунтів. Зараз музикант одружений з американкою Ненсі Шевелл.

Пол і Ненсі

Пол і Ненсі

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *