РФ обстріляла 28 березня Харківську область

Фото: t.me/police_kh_region

Російські військові обстріляли Вовчанськ, а також Куп’янський район Харківської області, внаслідок чого є загибла та поранені. Про це повідомили у поліції Харківської області.

– 28 березня близько 10:00 військові Російської Федерації здійснили обстріли міста Вовчанськ та села Мочанівка Куп’янського району. Біля поліклініки в цивільному автомобілі від поранень померла жінка, травми зазнав її чоловік, – розповіли в поліції.

Голова Харківської ОВО Олег Синегубов розповів, що жінці було 57 років, від отриманих поранень вона померла дорогою до лікарні.

У Вовчанську у двір приватного будинку потрапив ворожий снаряд, поранено 60-річного та 48-річного чоловіка. На місці працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Слідчі розпочали кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

  • 25 березня в Ізюмському районі Харківської області під час проведення робіт із очищення території від вибухонебезпечних предметів підірвалась на міні машина розмінування. У машини механізованого розмінування GCS-200 пошкоджено ротор, ніхто не постраждав.
  • 19 березня було завдано авіаудару за населеними пунктами в Харківській області. Внаслідок обстрілу міста Куп’янська було пошкоджено житлові будинки, один поліцейський отримав поранення. Також було завдано ракетного удару по селу Мокра Рокитна, що призвело до пошкодження майна агропідприємства, включаючи сонячні панелі. Передбачається, що удар було здійснено високоточною авіаційною ракетою Х-59.

Фото Фото 28 Березня16:12

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *