Мій психолог схвалила план убивства путіна: російська актриса вважає це своєю справою честі

Виконавиця ролі Ольги в однойменному серіалі та зірка арт-хаусу російська акторка Яна Троянова розповіла в інтерв’ю Дмитру Гордону про те, у який спосіб вона мріє вбити Путіна, як у Росії їй погрожували вбивством та які емоції пережила, коли почалася війна.

“Коли почалася війна емоції були такі, що хотілося просто здохнути. Було відчуття, що я зараз вибухну зсередини. У той момент я зрозуміла, що тепер ми окупанти. Того дня я була на Шрі-Ланці і займалася сьорфінгом. Коли дізналася, що почалася війна, я пішла до океану, мені хотілося, щоб він мене вбив. Мені було зрозуміло, що понесу всю відповідальність за цю війну через те, що я росіянка. Тоді ж уперше пошкодувала про те, що не стала професійною спортсменкою. У цьому випадку в мене були б сили піти встати за Україну. Як акторка я не відчувала себе корисною на цій війні, щоб піти й узяти в руки зброю”, – згадує Яна Троянова. 

За словами акторки, вже тоді, з перших днів війни, вона почала думати над тим, як вбити Путіна. Навіть поділилася своїми думками з персональним психологом.

“Я мрію вбити путіна. З першого дня війни думаю, як його ё**уть. Я психологу розповіла про те, що у мене одне бажання – вбити його. А вона мені: “Для нормальної людини це нормальне бажання”. “А як ви його вб’єте?”, – запитує мене психолог. Під рукою лежала ручка. “Я вб’ю його ручкою!”, – кажу я. А після цього прочитала сценарій майбутнього фільму, в якому жінку перемелює система. Її син загинув на війні, а вона каже: “Мій син – фейк”. Так вона саме ручкою в око вбиває представника системи, такого путіна“, – каже Троянова. 

Першим бажанням, коли дізналась, що почалася війна було кинутися в океан

Першим бажанням, коли дізналась, що почалася війна було кинутися в океан

З росії акторка виїхала ще у 2021 році, бо зрозуміла, що тут починають вбивати. А розуміння це прийшло після придушення революції в Білорусі.

“Це в мене вже була розминка покидання країни. Вона почалася ще 2021 року, коли Олексій Навальний повернувся в росію і путін його посадив. А Білорусь жорстоко придушили. Мені журналісти надсилали відео і показували, що там коїться. Ми просто кричали від безсилля, бо нічого не могли зробити. І тільки довбали: “Лукашенко – терорист!” Але це вже не працювало, бо вони вже відкрили свої кровожерливі пащі. Я розуміла, що нас вбиватимуть, і почала вибиратися з Росії. Було дуже соромно, тому що Навальний сидів, а всі, хто його підтримували, починали виїжджати“, – каже Троянова.

Якщо чоловік не виступає проти путіна його не існує для Троянової

Якщо чоловік не виступає проти путіна його не існує для Троянової

Для актриси чоловіки тепер розділилися на дві категорії. Одні, це ті, які хоч щось роблять проти путіна. А інші для неї просто перестали існувати.

“Що ці орки натворили, з якою м’ясорубкою вони зайшли. Все живе викошувалося і викошується. Тому немає прощення нікому – не путіну, не оркам, які це роблять. Це справа честі, ми повинні перемогти путіна. Путіну має прийти пі**ець. Ніхто не повинен прощати. Ось тут для мене вже не працює ні духовність, ні бог. Це наша розбірка. Путін має здохнути, тут нема чого думати. Це зло, яке несе тільки руйнування. Він буде вбивати і далі. Для мене чоловіки сьогодні тільки ті, хто чинить опір путіну будь-яким способом. Решту я вже за чоловіків не можу вважати. Тому що встати проти упиря, це справа честі”, – ділиться актриса. 

Багато хто зараз каже, що акції протесту, які проводить російська опозиція, смішні і нічого не приносять. Однак Троянова досі вірить, що тільки в такий спосіб можна і потрібно зупинити путіна.

“Вам українцям може здатися, що ми росіяни смішно боремося. Ми не воїни тому боремося ось таким способом. Я шукала відповідь на запитання, що з нами не так, як ми потрапили під цього карлика, що він нами користується як гарматним м’ясом і маріонетками? І відповідь така – ми не воїни, наші протести смішні. Але ми таким чином допомагаємо Україні перемогти путіна“, – впевнена вона.

Роль Ольги принесла актрисі звання

Роль Ольги принесла актрисі звання “Людина року” та безліч інших нагород

Виявляється, Трояновій пропонували залишитися в росії, але в цьому разі вона мала або підтримати війну, або замовкнути й отримати за це хороші гроші. Однак дехто вважав, що їй потрібно тікати з країни, тому що починали надходити погрози вбивства.

“У коридорі французького посольства я випадково зустріла посла. І він каже: “Яна, ви дійсно в небезпеці. Вам потрібно виїхати і ми вам допоможемо. Вас знають і люблять мільйони і тому вас будуть прибирати“.

Щойно закінчилися зйомки серіалу “Ольга”, як до мене додому прийшли “свої люди”. Це особливо неприємно, коли “свої люди” заходять і кажуть: “Яно, вони хочуть, щоб ти підтримувала війну. Або, щоб завжди мовчала. Зрозуміло, що все це за гроші. Або, вони готові з тобою зустрітися, щоб розповісти тобі, як усе насправді”. Як мені потім передавали інформацію, мене саджати не будуть. Вони будуть убивати. Тому що Ольга це народний персонаж і в мені люди бачать цю Ольгу. Я розуміла, що щойно я закінчу зніматися в останній серії вони можуть мене прибрати”, – згадує Троянова. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *