Ракетна атака по Києву тривала майже три години, над містом уражено 31 ракету

Фото: ілюстративне facebook.com/DSNSKyiv

Зранку 21 березня РФ завдала по Києву удару після паузи в 44 дні. Над містом збили 31 ракету, повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години. Станом на 8:00 відомо про 10 постраждалих та значні руйнування, інформація щодо загиблих відсутня.  Серед постраждалих дитина, повідомили КМВА, мер міста Віталій Кличко та командувач Повітряних Мил Микола Олещук.

– Після складних маневрів в суміжних областях, ракети заходили на столицю одночасно з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно три десятки ворожих ракет, зокрема і балістичні, – зазначили в адміністрації.

За попередніми даними, внаслідок ракетного удару:

  • Подільський район. Є падіння уламків на територію нежитлової забудови та  загоряння на трансформаторній підстанції, пожежу ліквідовано на площі 200 м. кв. Також зафіксовано займання на даху нежитлової двоповерхової будівлі. Пожежу ліквідовано.

  • Шевченківський район. Пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, вибуховою хвилею вибиті вікна, зафіксовано загорянням квартири; проводиться евакуація мешканців з будинку. Було загоряння трьох автомобілів  – ліквідовано. Також зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови між дитячим садком та житловими будинками – без негативних наслідків. Крім того, вибуховою хвилею пошкоджено скління вікон багатоквартирного будинку та загоряння приватного житлового будинку.

  • Святошинський район.  Зафіксовано пошкодження багатоповерхового житлового будинку – падіння уламків на 4-й поверх 9-ти поверхового, вибуховою хвилею вибиті вікна. Було загоряння авто  – ліквідовано.

Фото Фото 21 Березня07:45

  •  Атака розпочалась о 5 ранку. Спочатку повідомлялось про те, що РФ вдарила по місту ракетами «Кинджал». Мер Києва Віталій Кличко повідомляє про 10 постраждалих, двоє з яких госпіталізовані. 
  • До цього РФ атакувала Київ ракетами в середині лютого. В той день ворог здійснив комбінований удар, застосувавши ракети різного типу, які заходили на місто з різних напрямків.  Повітряна тривога в столиці тривала понад 2 години. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *