Остап Ступка доповів, як на його кар’єрі позначилася п’яна ДТП

Наприкінці листопада минулого року Голосіївський районний суд Києва призначив представнику відомої акторської династії Остапу Ступці обмеження волі на три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на вісім років. Це був вирок у справі гучного ДТП за участі знаменитості. Зараз же 56-річний Ступка спокійно відвідує світські заходи та продовжує працювати в театрі.

Син видатного Богдана Ступки завітав на кінопрем’єру фільму “Я, “Побєда” і Берлін”, знятого за мотивами повісті Кузьми Скрябіна. Засуджений актор впевнено тримався перед камерами телеканалу “1+1” та розповів, зокрема, про поточну зайнятість. Так він відреагував на чутки про нібито його скасування  в багатьох проєктах.

“Як це я не знімаюсь? Це не правда, не читайте дурниць. Не витрачайте свого часу на тих людей, які пишуть нісенітниці. Я повноцінно працюю в театрі, знімаюся в кіно. Ще є плани. Є в театрі прем’єри, готуються регулярно, люди ходять, квитків не дістати. Що стосується кіно, то очікую – цього року має відбутися прем’єра фільму “Божевільні” режисера Дениса Тарасова, де я скромно теж брав участь. Серйозний продукт. З нетерпінням очікую. Коли буде – не знаю. Може, влітку, кажуть, може, у вересні чи жовтні. Побачимо. Але це у моєму житті така буде, одна зі знакових подій, що стосується кіно”, – заявив Ступка.

За його словами, він зовсім не стежить за хейтом в соцмережах, який є навколо його імені. Також він не зважає на те, що його синові Дмитру, який переїхав до США, закидають зраду та відстороненість від війни на Батьківщині. За океаном також живе і колишня дружина Дмитра Ступки, Поліна Логунова. Їхня спільна донька після розлучення залишилась з нею. Втім, зірковий дідусь не так часто спілкується з онучкою Богданою.

“Якщо ми спілкуємось, то через FaceTime телефоном, бо вона далеко. Не буває якоїсь такої регулярності, але те що ми зідзвонюємося і кажемо одне одному “алло” – це вже добре.

Про ДТП за участі Остапа Ступки

На початку квітня 2023 року актор Остап Ступка на своєму автомобілі Range Rover влетів у припарковану іномарку Mitsubishi. Аварія сталася у Голосіївському районі Києва. Кінозірка перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав рівень 1,62 проміле при нормі 0,3. Постраждалий Ярослав три дні перебував непритомним у реанімації. Чоловік отримав черепно-мозкову травму, був серйозний крововилив у голову, травму правої стопи, п’ять переломів, йому закрутили шурупи, поставили пластину. Також крововилив стався у животі, деякі органи полопалися, але залишилися на місці.

Київська міська прокуратура оскаржила вирок Голосіївського райсуду у справі про ДТП за участю Остапа Ступки. На думку прокурорів, суд застосував щодо актора занадто м’яке покарання. Судові тяганини тривають й досі, що не заважає акторові займатися своєю діяльністю. Хоча під час розслідування він перебував під нічним домашнім арештом.

Остап Ступка під час судового засідання (знизу). Фото: Суспільне Мовлення

Остап Ступка під час судового засідання (знизу). Фото: Суспільне Мовлення

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *