На Київщині в пожежі загинула дитина з матір’ю

На Київщині у селі Гоголів у пожежі загинули мати та її 7-річний син. Про це повідомили у поліції області.

– 27 березня, близько третьої години ночі, до поліції надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Гоголів. На місце виїхали правоохоронці, рятувальники та медики. На жаль, під час ліквідації пожежі співробітники ДСНС виявили в одній із кімнат тіла двох людей: 40-річну жінку та її малолітнього сина, – йдеться у повідомленні.

Інші члени сім’ї, 13-річна дівчинка та 18-річний хлопець, були доставлені до Броварської лікарні. Поліція зазначила, що попередньою причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки через несправність.

Співробітники поліції з Броварського управління розпочали попереднє розслідування відповідно до статті 270 Кримінального кодексу України. Вони також призначили необхідні експертизи. Розслідування продовжується. Поліція регіону нагадує про важливість регулярного обслуговування та перевірки систем опалення, газових приладів та вентиляції, щоб забезпечити безпеку життя та здоров’я для себе та своїх близьких.

  • 20 січня у селі Лучинчик Вендичанської громади Могилів-Подільського району сталася пожежа у житловому будинку. У момент пожежі в будинку перебувало троє маленьких дітей, включаючи найменшу дівчинку. На жаль, урятувати її не вдалося.
  • 8 січня в Нікополі у приватному будинку сталася пожежа. У момент прибуття пожежників на місце події батьки та троє дітей перебували на вулиці. 4-річна дівчинка була знайдена непритомною. Рятувальники спробували реанімацію до прибуття швидкої допомоги, проте не змогли врятувати її. 5-річну дівчинку та новонародженого хлопчика госпіталізували з попереднім діагнозом “отруєння продуктами горіння”.

Фото Фото 27 Березня18:56

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *