На Київщині автобус з людьми провалився у провалля, є загиблі та травмовані

Фото: t.me/dsns_kyiv_region

Рано-зранку на Київщині сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинули дві людини. Інцидент стався на території Іванківської громади поблизу с. Олива, повідомили в ДСНС.

Зранку мікроавтобус, в якому знаходилось 9 людей, віз людей на роботу в с. Пісківка. Під час руху на трасі Іванків – Радомишль автобус провалився у провалля.

Рятівники, прибувши на місце ДТП, з’ясували, що пасажирам потрібна деблокація. Почались аварійно-рятувальних робіт, в ході яких було виявлено двох загиблих та сімох людей у тяжкому стані. Постраждалих направили бригадами швидкої до Бородянської та Іванківської лікарень.

Два пасажири загинули, 7 – постраждали. Фото: t.me/dsns_kyiv_region

В автобусі знаходилось 9 пасажирів. Фото: t.me/dsns_kyiv_region

  • 16 квітня обвинувальний акт по справі народного депутата України Андрія Ніколаєнка, якого судитимуть за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть, скеровано до суду. ДТП сталась 3 листопада 2023 року близько 10:00 на трасі Київ – Чоп поблизу села Березівка. Тоді автомобіль під керуванням народного депутата України здійснив наїзд на 18-річну дівчину, яка перебігала дорогу. 
  • 4 квітня Святошинський районний суд міста Київ вкотре подовжив запобіжний захід екссудді Олексію Тандиру. Він є фігурантом справи про наїзд на військовослужбовця Нацгвардії, внаслідок чого військовий помер.  

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *