Вона має бути у в’язниці: глядачів обурив вихід у світ Соні Морозюк

Художниця Соня Морозюк, яка на початку цього року опинилась в епіцентрі корупційного скандалу навколо родини її вже колишнього нареченого, львівського бізнесмена Романа Гринкевича, продовжує як ні в чому не бувало роздавати інтерв’ю. При чому робить вона це не блогерам, а керівникам великих медіагруп. Так, наприклад, минулого місяця вона стала гостею на YouTube у Дмитра Гордона, який є власником однойменного сайту та інших інформаційних активів.

Тепер же інтерв’ю в неї взяв Євген Фешак – продюсер “Люкс ФМ”. В рамках свого проєкту “33 запитання” він поспілкувався з Морозюк і зізнався – йому дуже подобається її творчість.

Втім гострих питань, типу, чому Морозюк плуталась з інформацією про вартість галереї в центрі столиці, чи оприлюднення декларації, Фешак не запитав. Єдине про що заявила Соня – незабаром продасть прикраси від колишнього нареченого. А також – не вважає себе фігуранткою корупційної справи. І взагалі – зараз в неї все добре, отримала замовлення від компанії на картини, то ж бізнес продовжує розвиватися. А деякі проблеми скоро вирішаться, впевнено заявила Морозюк.

“На все моє майно накладено арешт. Але хочу зазначити, що я не є фігуранткою справи, я не є навіть свідком. Тобто я по справі ніяк не проходжу. Навіть як свідок. Думаю, що з майном докопалися через резонанс у суспільстві. Я на все маю документи. То ж думаю з моїм майном все буде добре. Є всі документи, які надано”.

Соня Морозюк та Євген Фешак

Соня Морозюк та Євген Фешак

Зазначимо, що інтерв’ю знімали в Києві в одному з популярних туристичних місць – Пейзажній алеї. Подібна впевненість та невідчуття будь-якої провини попри не зовсім прозорість висловів обурили українців. Чи не кожен коментар під відео – негативний. Як у бік скандальної художниці, так і “Люкс ФМ”

  • Ви нормальні? Нащо взагалі її знімати? Оце ви затупили.
  • Навіщо знову тягнете її в медіапростір? Щоб вона знову почала розводити українців на гроші? Дизлайк, відписка.
  • Відбілювати репутацію цієї істоти, яка винна в смертях наших захисників та захисниць, яка по вуха у крові – у вас все нормально? Вона має бути у в’язниці, а не в YouTube, відкрийте очі.
  • Вона платить з того, що накрала! А ви ведетесь!
  • Нафіг її відбілювати? Гроші не смердять?
  • Досить вже їй тягатися по усіляких інтерв’ю, все, що хотіла, вже сказала. Не цікава персона, “висмоктана з пальця”.

Українці звернулись до медіа та просять не повертати подібних персонажів в інфопростір. Хоч причетність Морозюк до відмивання державних грошей, або ж їх використання на власні потреби не доведена, але подача інформації від Соні та плутанина в словах викликають чимало запитань в багатьох. Деякі блогери та пабліки зауважили, що скасування в нашій країні не працює і подібної ситуації у тій самій Європі чи США, навіть не було б.

  • Суспільство її не сприймає. Перестаньте дратувати людей повертаючи її в інформаційний простір. Чому обираєте таких осіб для інтервʼю ?
  • Якщо ви її запрошуєте на інтерв’ю, чого ж не запитати, чому вона у двох інтерв’ю називає різні суми покупки своєї галереї. Ну відверто бреше, а ви ніби боїтеся спитати.
  • Ви розумієте, що її виправдання не цікаві нікому? Люди заходять тільки написати гнівний комент і одразу вийти, дивитися її балачки більше ніхто не хоче. Її творчість – мазня, а за нею грати плаче.
  • Фу навіщо? Ще б у Януковича інтерв’ю взяли!

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *