Де мої гроші? Девід Бекхем судитиметься з голлівудським актором Марком Волбергом

Багатьом може здатися, що життя екс-капітана збірної Англії – суцільне свято. Любляча дружина, чудові діти, голлівудські друзі… Але з останнім пунктом якраз не все гладко. Схоже, Девід забув залізне правило: дружба, що базується на бізнесі краще, ніж бізнес, заснований на дружбі.

Після переїзду до Лос-Анджелеса у 2007 році сімейство Бекхем обзавелося новими приятелями з категорії «багаті та знамениті». Наприклад, Девід потоваришував із зіркою блокбастерів Марком Волбергом. А у 2020-му погодився стати глобальним послом одного з його спортивних брендів – мережі фітнес-студій F45 Training. Спортсмен мав регулярно публікувати у своїх соцмережах фото та відео, як він тренується в одному із залів F45.

Девід регулярно робив публікації у соцмережах

Девід регулярно робив публікації у соцмережах

За умовами угоди Волберг та його партнери, своєю чергою, мали надати Бекхему частину акцій компанії. Але, як стверджують юристи спортсмена, ця умова була виконана із затримкою на кілька місяців, коли ціна впала з 12 до 3 доларів за акцію. У результаті Девід втратив близько 8,5 мільйонів фунтів стерлінгів потенційного прибутку і тепер вимагатиме відшкодування фінансових збитків у суді.

The Sun повідомляє, що Волберг та його колеги намагаються відкинути звинувачення в шахрайській поведінці як необґрунтовані. При цьому справи у компанії зовсім погані – за останніми ринковими даними, зараз акції коштують лише 15 центів, а спортивні зали F45 закриваються одна за одною.

Марк Волберг

Марк Волберг

Не прийшла з поважної причини

Нещодавно Вікторія Бекхем влаштувала розкішну вечірку з нагоди свого 50-річчя. Серед зіркових гостей опинилися її партнерки по гурту Spice Girls, а також Єва Лонгорія, Том Круз, Марк Ентоні, Роузі Гантінгтон-Вайтлі та багато інших. Головними гостями стали сини та дочка Вікторії.

Вікторія та її колеги зі Spice Girls

Вікторія та її колеги зі Spice Girls

Однак єдиної невістки зірки не було на урочистості. Не встигли блогери вкотре підступно поміркувати про ворожнечу двох жінок, як Нікола пояснила, чому так сталося.

«З днем народження мою дорогу Вікторію. Мені так шкода, що я не поряд, щоб обійняти тебе! Посилаю промені любові тобі від мене та моєї бабусі», – написала Нікола.

Нікола залишилася з бабусею

Нікола залишилася з бабусею

Вона показала і знімок із бабусею. Як виявилось, дружина Брукліна була змушена залишитися з хворою бабусею, тому їй і довелося пропустити вечірку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *