Актор Джанкарло Еспозіто планував своє вбивство заради страховки

Джанкарло Еспозіто – актор, який здобув величезну популярність завдяки серіалам «Пуститися берега», «Краще подзвоніть Солу», «Джентльмени». Нещодавно Еспозіто зізнався, що до того, як зіграти всемогутнього ділка наркобізнесу, його майбутнє було безрадісним і похмурим. Настільки, що він серйозно замислювався над суїцидом, бо не бачив інших виходів із ситуації.

За словами актора, у 2008 році він перебував на межі банкрутства, тому почав серйозно замислюватись про організацію власного вбивства, щоб його сім’я отримала страхові виплати, а у дітей з’явився шанс на забезпечене майбутнє.

«Я запитав дружину: чи виплачують страховку життя, якщо хтось вчинить самогубство? Вона гадки не мала, чому я про це питаю. Я почав планувати. Якби мене збила машина, моя сім’я отримала б страховку. У мене було четверо дітей. Я хотів, щоб вони мали життя. То був важкий момент часу. Я буквально думав про самогубство, щоб вони могли вижити. Ось як я низько був», – розповів актор в інтерв’ю.

Був важкий момент часу

Був важкий момент часу

Проте актор, на щастя, не наважився на цей крок. І він мав на це свої причини. Він розповів:

«Саме тоді я зрозумів, що вихід є, але мої діти мене більше не побачать. Я почав замислюватись, наскільки це правильний спосіб: той біль, який я завдам їм, триватиме все життя. Але все-таки світло наприкінці тунелю було. І це – “Пуститися берега”».

Після появи у відомому серіалі життя актора круто змінилося. З нікому не відомого актора він раптово перетворився на велику зірку. Еспозіто талановито виконав роль одного з головних антагоністів серії. Його персонаж вийшов не типовим наркобароном – емоційним і запальним, а обачливим і холоднокровним лиходієм, якому чужі будь-які прояви людяності.

Неповторний Густаво Фрінг

Неповторний Густаво Фрінг

І нехай актор не був присутній на екрані всі п’ять сезонів (вперше він з’явився у другому сезоні, а зник у четвертому), проте роль Густаво Фрінга стала для актора квитком у зовсім інше життя. По-перше, він став одним із чинних персонажів у серіалі «Краще дзвоніть Солу». Нехай рейтинги цього шоу нижчі, проте Еспозіто непогано заробляв упродовж усього проєкту.

Також не варто забувати, що актора почали охоче кликати й до інших великих проєктів. Так він засвітився в дуже гучному серіалі «Хлопаки», виконав роль головного лиходія в грі Far Cry 6, з’явився в недавньому серіалі Гая Річі «Джентльмени». Актор не сидить без роботи. І нехай він не має амбіцій запускати виробництво власного алкогольного бренду, грошей за акторську роботу вистачає, щоб забезпечити себе та своїх дітей на роки вперед.

Нині грошей вистачає

Нині грошей вистачає  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *