Хтивий старий: дружина Гаррісона Форда згадала свої перші емоції у момент знайомства з кінозіркою

59-річна Каліста Флокхарт та 81-річний Харрісон Форд – одна з тих голлівудських пар, яка може похвалитися міцним союзом та ідеальними стосунками. Втім, все це могло б і не статися. Адже на «Золотому глобусі» у 2002 році, коли Форд підійшов до столика зірки серіалу «Еллі Макбіл» з метою знайомства, Флокхарт він не сподобався.

«Я ніколи не бачила “Зоряні війни”. Знаю, що це звучить дивно, але я виросла у маленькому містечку, де не було кінотеатрів. Ким був Гаррісон Форд, я, звичайно, знала. Але не думала: “О боже! Це ж Індіана Джонс!”. Навіть навпаки, я дивилася на нього з думками: “Це якийсь хтивий старий. Що він робить за нашим столиком?”», – згадала акторка в інтерв’ю The Times.

Гаррісон Форд не всім подобається з першого погляду

Гаррісон Форд не всім подобається з першого погляду

Але Форду все ж таки вдалося завоювати прихильність актриси. Вони одружилися у 2010 році. І тепер Каліста визнає, що з Гаррісоном вони були створені одне для одного, тому що «нагадують їнь та янь». Справді, вони дуже різні за темпераментом. Флокхарт любить піші походи, її чоловік відомий своєю любов’ю до польотів літаками – пристрасть, яка призвела його до не однієї катастрофи. Попри це, зізнається актриса, вона ніколи не переконувала його відмовитися від улюбленого проведення часу.

«Ні, це було б марно. Звичайно, я хвилююся, але я рада, що він щасливий», – підсумувала володарка «Золотого глобуса».

Я рада, що він щасливий

Я рада, що він щасливий

Раніше Каліста Флокхарт поділилася секретами міцних сімейних стосунків із виданням The New York Times. В інтерв’ю акторка зізналася, що їхній з Гаррісоном союз не протримався б і дня. Однак схоже почуття гумору та милі розіграші, які вони влаштовують одне для одного, зіграли свою роль.

«Я справжній лякаючий монстр. Я ховаюся за кожним кутом і коли Гаррісон заходить у двері, вистрибую з криком: “Аррр!”. А потім ми обоє вмираємо зі сміху. Або, наприклад, можу покласти пластикового павука у його склянку з льодом. А потім, тижнів за два, ляжу спати, розкрию ковдру і побачу маленького гумового скорпіона. Це дуже весело!», – каже Каліста.

Справжній монстр

Справжній монстр

Ще один спосіб побудувати здорові та квітучі стосунки, за словами Флокхарт, – це бути «дуже незалежними».

«Коли я вперше зустріла його, він сказав: “Ти найбільш самодостатня жінка у світі, і я не знаю, як мені на це реагувати”», – згадує актриса.

Справді, Каліста, на той момент вільна від стосунків, одна усиновила новонародженого, якого назвала Ліамом, та заробила собі статус матері-одиначки. Зірці «Індіани Джонса» знадобилося сім років, щоб зробити коханій пропозицію та прийняти її сина як рідного. Форд і Флокхарт одружилися у 2010 році, через рік після заручин. Гаррісону було тоді вже 68, а Калісті – 46.

22 роки разом

22 роки разом  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *