Кількість поранених внаслідок удару по Одесі зросла, серед них двоє маленьких дітей

Фото: facebook.com/pgo.gov.ua

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Одесі у суботу, 20 квітня, зросла до 8 осіб. Серед поранених двоє дітей – 2021 та 2020 року народження. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

– 20 квітня близько 16:30 збройні сили РФ здійснили ракетний удар по Одесі. Внаслідок атаки поранення різного ступеня тяжкості отримали 8 місцевих жителів, серед яких двоє дітей – 2021 та 2020 року народження. Потерпілим надається медична допомога. Пошкоджено щонайменше 20 приватних будинків, – написав він.

У прокуратурі додали, що огляд продовжується, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. Під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

  • Раніше в ОВА повідомили, що в результаті ракетного удару російських військ по Одесі зруйновано житлові будинки, постраждали 4 дорослі і трирічна дитина.
  • Також у суботу, 20 квітня, російські окупанти вкотре атакували Дніпропетровську область. Внаслідокудару по Дніпровському району Дніпропетровщини у суботу загинула людина, на місці прильоту спалахнула пожежа.
  • Близько 8 години ранку 20 квітня російські війська потрапили до 9-поверхівки та приватного будинку у Вовчанську Харківської області.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *