Журналісти показали наслідки звірств ХАМАС у ізраїльській комуні Кфар-Аза

Журналісти показали наслідки звірств ХАМАС у ізраїльській комуні Кфар-Аза

Фото: REUTERS/Ronen Zvulun

Міжнародні журналісти відвідали кібуц (самостійна сільськогоспордарська комуна – Ред) Кфар-Аза на півдні Ізраїлю. За інформацією пошуково-рятувальної організації Zaka, там  знайшли тіла 200 ізраїльтян, у тому числі 40 дітей, вбитих членами ХАМАСу. 

Представник Армії оборони Ізраїлю Ітай Верав у розмові з CNN назвав ситуацію в кібуці “різаниною”. За його словами, жінки, немовлята та люди похилого віку були «жорстоко вбиті відповідно до методів дій ІДІЛ». У ЦАХАЛі (Збройні сили Ізраїлю – Ред) заявили, що поки не можуть підтвердити кількість убитих мирних жителів у Кфар-Аза.

9 жовтня волонтери Zaka виявили тіла щонайменше 100 загиблих ізраїльтян у кібуці Беері, розташованому неподалік кордону із сектором Газа. Ще 260 загиблих знайшли у місці проведення фестивалю електронної музики Universo Paralello Israel Edition біля кібуци Реїм.

Новий етап війни в Ізраїлі розпочався 7 жовтня, коли палестинський рух ХАМАС випустив по країні декілька тисяч ракет. Ізраїль у відповідь обстріляв територію Сектора Гази (Палестина), звідки ХАМАС вели вогонь. 9 жовтня ізраїльські війська відновили контроль над усіма містами на кордоні із сектором Гази і почали наступ.

Фото Фото 10 Жовтня22:05

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *