Зеленський про масовані обстріли: Країна-терорист відчує нашу відповідь

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Український лідер Володимир Зеленський відреагував на чергову атаку на російський віск на мирні українські міста. Внаслідок масованого ракетного удару РФ по території України постраждали щонайменше 45 осіб, ще чотири особи загинули. Про це президент заявив у своєму вечірньому відеозверненні.

– Зараз у трьох областях України продовжуються аварійно-рятувальні роботи після ударів російської армії: Донеччина, Херсонщина, Хмельниччина. Вдячний усім рятувальникам, поліцейським, працівникам комунальних служб, хто задіяний. Сьогоднішній ранок знову, на жаль, почався з масованої ракетної атаки. Харків та область, Запоріжжя, Кривий Ріг, Хмельницька область. 45 людей постраждали, і станом на даний момент відомо про чотирьох загиблих. Мої співчуття рідним та близьким. Держава-терорист неодмінно відчує нашу відповідь, – сказав президент.

  • Раніше заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба заявляв, що через удар РФ постраждали 34 особи. Повітряні сили України повідомили, що російські терористи вночі та вранці 8 січня атакували Україну дронами-камікадзе Shahed та більш ніж 50 ракетами різних типів. Силам ППО вдалося знищити 26 ворожих цілей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *