Станція метро Академмістечко почала підтікати

Фото: telegraf.com.ua

У вестибюлі столичної станції метро “Академмістечко” через стелю почала просочуватися вода. Про це пише видання Телеграф.

– На станції метро виявлено три місця, де стеля тече, пошкоджуючи внутрішнє оздоблення та штукатурку. Робітники тимчасово вдалися до використання обрізаних пластикових пляшок і ганчірок, щоб запобігти подальшим протіканням, – йдеться в повідомленні

У прес-службі метрополітену припустили, що причина може бути у проблемах із водовідведенням та повідомили, що проведуть більш детальне розслідування ситуації.

Місцеві жителі, які регулярно використовують станцію метро “Академмістечко”, стверджують, що проблема з протіканням води зі стелі спостерігається вже більше року.

У Києві планується закрити станції метро “Почайна” та “Тараса Шевченка” для проведення планового капітального ремонту тунелів на першому головному шляху. Між станціями метро, ​​ймовірно , організують човниковий рух.

19 грудня у соцмережах з’явилася інформація про те, що на станції метро “Вирлиця” у Києві протікає стеля.

8 грудня через розгерметизацію тунелю та тріщин у його стінах зупинено рух поїздів між станціями “Либідська” та “Деміївська” у Києві. Це спричинило підтоплення ділянки метрополітену. Розпочато досудове розслідування. У соцмережах також повідомили про просідання асфальту в районі станції “Деміївська”, передбачаючи зв’язок із аварією у метро.

telegraf.com.ua

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *