Зеленський приїхав до Сумської області та відвідав поранених військових

Фото: President.gov.ua

У середу, 27 березня, український лідер Володимир Зеленський прибув до Сумської області, де відвідав військовий шпиталь. Глава держави зустрівся із військовослужбовцями, які проходять лікування після поранень, отриманих на Куп’янському, Бахмутському напрямках, а також біля села Кринки на Херсонщині. Про це повідомляє Офіс президента України.

– Для мене завжди честь подякувати захисникам та відзначити державними нагородами. Пишаємося нашими воїнами. Цінуємо роботу наших лікарів. Дякую кожному медику за те, що допомагаєте нашим воїнам, повертаєте їх до життя, – написав президент у соцмережах.

Лікарі розповіли Зеленському про хід лікування та відновлення українських воїнів, у тому числі тяжко поранених. Він поцікавився самопочуттям військових і побажав їм якнайшвидшого одужання. Також Зеленський вручив пораненим захисникам України державні нагороди: ордени “За мужність” ІІІ ступеня, медаль “За військову службу України”, медаль “Захиснику Вітчизни”.

  • Рік тому наприкінці березня 2023 року Зеленський також відвідував Сумщину, щоб поспілкуватися з військовими. Він також побував у Охтирці у річницю її звільнення, щоб вручити почесну нагороду міста-героя та взяти участь у заходах з нагоди річниці оборони.
  • 19 березня у своєму зверненні Зеленський заявив, що російські окупанти постійними обстрілами хочуть спалити до руїн села Сумської області, що знаходяться біля кордону. Він зазначив, що російські окупанти постійно роблять спроби завести свої диверсійно-розвідувальні групи на територію Сумської області, обстрілюють та знищують її територію.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *