Не залишив шансів: стався нещасний випадок із переможницею шоу Танці з зірками

Переможниця першого сезону популярного телешоу “Танці з зірками” (виступала в парі з тоді ще актором, продюсером, а нині президентом України Володимиром Зеленським), хореографиня Олена Шоптенко пережила важку операцію. Чемпіонка світу з латиноамериканських танців, яка після початку повномасштабної війни переїхала до Австрії, зараз на реабілітації. Вона розповіла у своїх соцмережах, що відновлюватиметься як мінімум два місяці. Упродовж цього часу 36-річна уродженка Києва не буде проводити майстер-класи.

“Я відчувала, що давно пора було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з чотирьох і операція через кілька днів. Після – реабілітація 2 місяці. Я не буду говорити, наскільки для мене важливі ноги і які у мене зараз відчуття, таких травм у мене не було ніколи. Проте всередині є впевненість, що через деякий час все буде, як раніше, тому що я, як мінімум, зроблю для цього все можливе”, – написала Шоптенко.

Олена Шоптенко після операції

Олена Шоптенко після операції

Де саме та як хореографиня отримала травму – вона не розповіла. Колишня дружина ще одного учасника шоу “Танці з зірками”, Дмитра Дікусара (від початку повномасштабної війни боронить країну в лавах ЗСУ), зазначила: вона в черговий раз переконалась, що найцінніше – це здоров’я і люди.

“Я безмежно вдячна близьким і друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати. Висновок: слухати себе і своє тіло – це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше бити буде по найболючішому”, – підсумувала Шоптенко.

В перші години після публікації в коментарях Олену підтримали чимало представників українського шоу-бізнесу. Серед них, зокрема, фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна, акторка Ольга Сумська, шоумен Слава Дьомін, акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко, співачка Віра Кекелія та інші.

  • “Я тебе дуже добре розумію. Тримайся! Бажаю відновитись як найшвидше”, – переможець шостого сезону “Танці з зірками”, хореограф Євген Кот.
  • “Обіймаю тебе міцно, тримайся! Одужуй якомога скоріше”, – співачка Світлана Тарабарова.
  • “Промені любові тобі! Хай все відновиться якомога швидше”, – акторка, телеведуча Даша Трегубова.

Олена Шоптенко з сином

Олена Шоптенко з сином

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *