Прикордонники затримали ухилянта, який намагався потрапити до Молдови у ящику для білизни

Фото: dpsu.gov.ua

На Одещині прикордонники затримали двох чоловіків призовного віку, які вирішили нелегально потрапити за кордон, сховавшись у кабіні фури. Один із них ховався у ящику для білизни, повідомляє Держприкордонслужба.

– На кордоні з Молдовою було затримано двох чоловіків призовного віку, які вирішили нелегально потрапити за кордон, сховавшись у кабіні фури. Для реалізації задуманої подорожі чоловіки відшукали перевізника до кордону, яким виявився 45-річний далекобійник із Миколаївської області. Оголошення про послуги такого трансферу ділки виявили в одному з месенджерів. Ціна з одного “клієнта” коливалася від 2700 до 3400 доларів США із авансовим платежем у 100 доларів, – розповіли прикордонники.

Вартість подорожі залежала вже від комфортності умов перетину кордону – якщо доводилося ховатися у спальному місці в кабіні, то це коштувало 3400 доларів, а от у ящику для білизни виходило на 700 доларів дешевше. Проте під час огляду вантажівки обох нелегальних пасажирів все одно викрили. Наразі зловмисникам загрожує адміністративна відповідальність, а водію – кримінальна.

  • 22 березня українські прикордонники на пункті пропуску “Ужгород” зупинили чоловіка, який видавав себе за нігерійця, щоб виїхати до Словаччини.
  • Раніше прикордонники затримали під час спроби виїзду за кордон українця, який подав підроблені документи “таджика”. Чоловік запевняв, що у нього є три дружини та троє дітей.
  • На кордоні з Молдовою затримали чотирьох ухилянтів, які обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб стати непомітними для тепловізорів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *