В Україні працюють близько 500 підприємств оборонно-промислового комплексу, – Зеленський

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

На сьогоднішній день в Україні працює 500 підприємств оборонно-промислового комплексу. Вони озброєні для української армії, зазначив президент України Володимир Зеленський у Telegram.

– Нині в Україні працюють 500 підприємств оборонно-промислового комплексу. Близько 300 тисяч людей задіяні у цьому нашому виробництві. І все це справді одна з головних основ нашої незалежності. Події війни це доводять. За допомогою морських дронів, створених нашими людьми, українські воїни очищають Чорне море від російського терористичного впливу. Завдяки українським розробкам путінська система відчуває, що агресія справді має свою ціну, – сказав глава держави, вітаючи українців із Днем працівників та робітниць оборонно-промислового комплексу України.

Президент додав, що українські «стугни», українська броня, українські FPV-дрони вже не є чимось незвичайним. Він подякував усім, хто виробляє сучасну зброю, яка наближає українську перемогу.

  • Наприкінці лютого у Міноборони повідомили, що з початку 2024 року Збройні сили України отримали вже 46 нових видів озброєння, розроблених в Україні.
  • Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин повідомив, що Україна налагодила серійне виробництво вітчизняного аналога “Шахедів”.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *