За кого планує вийти заміж Леді Гага: факти про таємничого обранця співачки

Найепатажніша співачка, схоже, готова кардинально змінити своє життя. Нещодавно Леді Гага з’явилася на публіці з великим кільцем на підмізинному пальці, тому зараз обговорюють можливе весілля Гаги. А хто ж наречений?

Серце Гаги вдалося завоювати підприємцю у сфері технологічних компаній Майклу Поланскі. Роман з ним співачка підтвердила ще у 2020 році, коли опублікувала в соцмережах спільну фотографію. За деякими даними, вони могли познайомитися ще у 2019 році.

Леді Гага та Майкл Поланскі на Супербоулі у лютому 2024 року

Леді Гага та Майкл Поланскі на Супербоулі у лютому 2024 року

Майкл може похвалитися престижною освітою – він закінчив Гарвард. Цікавий факт: навчався в університеті він одночасно з Марком Цукербергом. Поланскі вивчав математику та інформатику, та отримав диплом у 2006 році. Сьогодні Майкл є виконавчим директором Фонду Паркера, який він створив у 2015 році разом із Шоном Паркером, співзасновником таких великих технологічних компаній, як Napster та Facebook.

Леді Гага у соцмережах періодично публікує спільні фото

Леді Гага у соцмережах періодично публікує спільні фото

Благодійна організація Майкла та Шона підтримує глобальні дослідження в охороні здоров’я, громадянські ініціативи та мистецтво. Поланскі також входить до ради директорів Інституту імунотерапії раку Паркера в Сан-Франциско, який спонсорує дослідження в галузі лікування раку.

За даними кількох ЗМІ, у 2023 році особисті статки Майкла оцінювалися у 600 мільйонів доларів. Для порівняння, статки Гаги станом на той же рік оцінювалися в 320 мільйонів доларів.

Поланскі багатший за свою знамениту наречену

Поланскі багатший за свою знамениту наречену

Колишня подруга Майкла – старший редактор The New York Times Ліндсі Крауз – у лютому 2020 року написала статтю про свої минулі стосунки під назвою «Нова дівчина мого колишнього хлопця – Леді Гага». Ліндсі розповіла, що зустрічалася з Майклом під час навчання у коледжі та протягом кількох років після того, як вони закінчили навчання. Ліндсі зізналася, що заблокувала його у соцмережах після того, як вони розлучилися. А ось про Гагу висловилася позитивно:

«Леді Гага приголомшлива. Порівняння себе з нею неймовірно мотивує».

Леді Гага приголомшлива

Леді Гага приголомшлива

Судячи з Інстаграму Майкла Поланскі, у нього є десятирічна дочка. При цьому жодної інформації про дівчинку та її матір немає.

За словами інсайдерів, Майкл оточив співачку турботою – наприклад, регулярно надсилає їй квіти прямо на знімальний майданчик. А ще підтримував Гагу, коли в неї вкрали собак. Сама співачка тоді знаходилася в Римі, тому Майкл тримав пошуки на контролі, а потім відправляв Газі відео зі знайденими песиками, що вона не хвилювалася.

«Вони вже поводяться майже як подружня пара. Гага хоче завести дітей та бачить майбутнє з Майклом», – стверджують знайомі пари.

Майже як подружня пара

Майже як подружня пара

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *