Меган Маркл цілувала принца Гаррі, а принц Вільям зі старшим сином вболівали за Астон Віллу

Меган Маркл та принц Гаррі побували на благодійному матчі по поло у Флориді. Матч Royal Salute Polo Challenge був організований благодійним фондом Sentebale. Принц з’явився у спортивній формі, тоді як Меган склала елегантний образ. Біла сукня підкреслила витончену фігуру герцогині Сассекської. Дружина принца зібрала волосся у кінський хвіст, а візажисти зробили їй вечірній макіяж з акцентом на очі.

Гра вийшла напруженою, а перемогла команда сина короля. Меган вручила чоловікові кубок, а потім поцілувала його в губи під схвальні вигуки публіки. Гаррі мав неймовірно щасливий вигляд.

Не соромлячись публіки та камер

Не соромлячись публіки та камер

Після цього молодший син принцеси Діани переодягся у світлий піджак та штани. Він із дружиною впевнено пройшов перед фотографами. Буквально кожен крок подружжя знімався на камеру: ці кадри явно стануть частиною їхнього нових шоу для Netflix.

Гаррі у грі

Гаррі у грі

У Мережі відразу почали обговорювати нову появу Меган і Гаррі на публіці.

«Дуже стильні образи, просто ідеальне влучення!»;
«Приємно подивитись на них. Мені здається, ці емоції такі щирі»;
«Дивно, але Меган цього разу має такий природний вигляд»;
«Хто б що не казав, а вони точно щасливі разом», – написали блогери.

Щасливі разом

Щасливі разом

А принц Вільям та його старший син, принц Джордж, нещодавно побували на матчі 1/4 фіналу Ліги конференцій між «Астон Віллою» та «Ліллем», який відбувся на стадіоні «Вілла Парк» у Бірмінгемі. Це стало першою появою батька та сина на публіці після того, як у Кейт Міддлтон виявили онкологічне захворювання.

Перша поява батька та сина на публіці

Перша поява батька та сина на публіці

Королівські гості зайняли місця у VIP-ложі. Принц Вільям був одягнений у сорочку, темно-синій вовняний кардиган та штани. Джордж також вибрав повсякденний образ – із синього джемпера та джинсів. На його шиї висів фірмовий бордово-блакитний шарф «Астон Вілли».

Юний принц, як і батько, став пристрасним уболівальником клубу. Вони емоційно підтримували команду. Джордж схопився зі свого місця і заляпав у долоні, коли Оллі Воткінс відправив перший м’яч у ворота французької команди. Батько і син то жваво балакали та сміялися, то напружено спостерігали за гострими моментами. Джордж сяяв поруч із батьком.

Пристрасні вболівальники

Пристрасні вболівальники

Підтримка високопосадовців монархії, схоже, допомогла команді Унаї Емері. «Астон Вілла» здобула перемогу з рахунком 2:1.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *