Помер екс-нардеп Андрій Антоніщак

Фото: facebook.com/sofiya.fedyna

Помер колишній народний депутат від Блоку Петра Порошенка, полковник Національної гвардії України Андрій Антоніщак. Про це повідомила співголова парламентської фракції Європейська солідарність Ірина Геращенко.

– Вранці отримали сумну звістку. Помер наш колега, депутат ВР попереднього скликання Андрій Антоніщак. Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло. Війна наздогнала в тилу, підірваному здоров’ям, – написала вона у своїй соціальній мережі.

Вона розповіла, що вони іноді дзвонили один одному, і Андрій дуже гостро переживав ситуацію на фронті. Вони обговорювали питання забезпечення підрозділів та гуманітарної допомоги. Крім того, вони разом працювали у коаліції у парламенті. У зв’язку зі смертю політика свої співчуття також висловили нардеп від Євросолідарності Софія Федіна та позафракційний екс-нардеп Богдан Матківський.

Антоніщак був координатором першого батальйону оперативного призначення Нацгвардії, народним депутатом VIII скликання, членом парламентської фракції партії БПП, членом комітету Ради з питань податкової та митної політики. 2006 року обирався депутатом Львівської міської ради від блоку Український Народний Блок Костенка та Плюща.

  • 26 березня на 99 році життя помер український науковець, академік, політик та Герой України Ігор Юхновський. Він був народним депутатом України з I-IV скликань, брав участь у перших виборах президента України у 1991 році, посів 5 місце.
  • 17 березня у віці 74 років помер колишній депутат Верховної Ради та колишній голова Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль,

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *