У США шість будівельників загинули після того, як у міст врізався контейнеровоз

Фото: Maryland National Guard/Handout via REUTERS

Шестеро людей попередньо загинули внаслідок обвалення мосту в Балтиморі. Про це 27 березня повідомив американський телеканал CNN. Берегова охорона США припинила пошуки шістьох зниклих безвісти після катастрофи в штаті Меріленд. Минуло надто багато часу, щоб сподіватися на порятунок людей у ​​холодній воді, пояснили офіційні особи.

Зниклі – будівельники з Мексики та Гватемали. Вони ремонтували вибоїни на мосту Френсіса Скотта Кі, коли 26 березня у нього врізався контейнеровоз.

– Я хотів би оголосити, що з огляду на тривалість цих пошуків, великі пошукові зусилля, температуру води ми не вважаємо, що хтось із цих людей ще живий, – заявив контрадмірал Шеннон Гілріт журналістам.

У вівторок контейнеровоз під прапором Сінгапуру втратив потужність і врізався у міст Френсіса Скотта Кі у Балтиморі через річку Патапско, якому 47 років. Після обвалення вдалося врятувати двох людей. Один із постраждалих перебуває у важкому стані. На території штату Меріленд оголосили надзвичайний стан.

  • У липні п’ятеро людей постраждали внаслідок обвалення мосту на Закарпатті, яким проїхала вантажівка з піском вагою понад 45 тонн.
  • У грудні після ремонту відкрили Дегтярівський шляхопровід у Києві, балки якого обвалилися під час монтажу у вересні. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *