Знищити все: історія з ймовірною коханкою принца Вільяма отримала несподіване продовження

Для британської королівської родини репутація завжди стояла першому місці – як сто років тому, і зараз. Частково через це Кейт Міддлтон довелося записати відеозвернення, в якому вона розповіла про свою боротьбу з раком. Адже поки публіка не знала про хворобу принцеси, всі обговорювали, що вона збирається розлучатися з принцом Вільямом через його зради.

Однак після заяви Кейт чутки про коханку спадкоємця престолу не припинилися. У Мережі знову обговорюють, що поки багатодітна мати проходить профілактичну хімієтерапію, її чоловік проводить час із Роуз Генбері. Зважаючи на все, королівський палац втомився це терпіти. Інакше як можна пояснити, що з інтернету зникло понад 20 публікацій про маркізу Чолмонделі?

Роуз Генбері. Фото: Getty Images

Роуз Генбері. Фото: Getty Images

Статті за період з 2019-го по 2024 рік зникли з таких великих ЗМІ, як Tatler, Daily Mail, Evening Standard, The Mirror, The Sun, The Daily Express, The Guardian. Там, де новинні матеріали залишилися, видалили абзаци, які в негативному ключі зачіпали Роуз. Публіка не сумнівається: це було зроблено на прохання важливих людей із Букінгемського палацу. Отже, британській королівській сім’ї є що приховувати.

Нагадаємо, що Генбері – британська аристократка, якийсь час вона працювала в модельному бізнесі. У 2009 році Роуз вийшла заміж за Девіда Чолмонделі. У цьому шлюбі у них народилося троє дітей.

Роуз із чоловіком Девідом. Фото: Getty Images

Роуз із чоловіком Девідом. Фото: Getty Images

Про невірність Вільяма навесні 2024 говорили навіть на американському телебаченні. Комік Стівен Колберт розвинув цю тему у своїй передачі «Пізнє шоу»:

«Королівство здригнулося від зникнення Кейт Міддлтон. Що ж, тепер інтернет-детективи припускають, що відсутність Кейт може бути пов’язана з романом її чоловіка та майбутнього короля Англії Вільяма. Отже, я думаю, ми всі знаємо, хто ця гадана інша жінка. Скажіть це разом зі мною – маркіза Чолмонделі. Яке гарне ім’я!».

Принц Вільям. Фото: Getty Images

Принц Вільям. Фото: Getty Images

Ймовірно, все це стало останньою краплею для королівської родини й вони скористалися своїм становищем, щоб більше ніхто не ганьбив ім’я майбутнього правителя.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *