Кохання закінчилося, почалася помста: Дженніфер Лопес хоче забрати у Бена Аффлека половину його статків

Останні кілька місяців прихильники Дженніфер Лопес та Бена Аффлека особливо уважно стежили за їхніми стосунками. Багато хто вже давно підозрював, що в зірковому шлюбі настав розлад. Виявилося, що інтуїція їх не підвела. Як повідомляють західні ЗМІ, подружжя таємно розлучилося три місяці тому, на початку весни 2024-го.

Водночас інсайдери запевняли публіку, що Джей Ло та Аффлек працюють над стосунками. І те, що актор переїхав до іншого будинку, пояснювали лише необхідністю через робочий графік. Але тепер усе стало на свої місця.

Лопес та Аффлек у 2021 році. Фото: Getty Images

Лопес та Аффлек у 2021 році. Фото: Getty Images

На цей час знаменитості зайняті поділом майна. Як повідомляє Radar, Дженніфер збирається забрати у чоловіка все, що належить їй по праву, і навіть більше.

Навіть попри те, що зірки мають серйозну різницю в доходах (у Бена на рахунку 150 мільйонів доларів, а у Дженніфер – 400), вона налаштована забрати значну частину статків актора. Як зазначають інсайдери, у період стосунків співачка брала на себе більшу частину витрат. Бен у цей час бурчав, що вони витрачають надто багато грошей.

«Один із маловідомих фактів полягає в тому, що Дженніфер оплачувала більшу частину їхніх подружніх витрат. І тепер вона відчуває, що він їй винен», – каже джерело.

Гроші мають бути повернуті. Фото: Getty Images

Гроші мають бути повернуті. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес вже почала збирати чеки за приватні літаки, які оплачувала сама, готелі та харчування, одяг, бензин та навіть каву.

«Високий рівень життя був оплачений її коштом. Вона також внесла левову частку за особняк за 60 мільйонів доларів, який вони купили. Бен ”відібрав” у неї багато грошей, принаймні так вона говорить», – додав інсайдер.

Кава теж врахована. Фото: Getty Images

Кава теж врахована. Фото: Getty Images

Зараз Лопес вимагає повної інвентаризації того, що вона витратила, і того, що витратив Бен, щоб повернути всі гроші, які вона інвестувала в чоловіка. Зважаючи на все, образа артистки настільки сильна, що вона прагне помсти.

«Це не вона відмовилася від їхнього спільного життя. Якби він залишався у шлюбі, як хороший хлопчик, вона б не заперечувала. Але він покинув її, і зрештою Дженніфер завжди отримує відплату. Тепер вона готова грати жорстко».

Готова грати жорстко. Фото: Getty Images

Готова грати жорстко. Фото: Getty Images

Нагадаємо, закордонні ЗМІ раніше писали, що офіційно пара розлучилася у березні 2024 року. Бен хотів захистити Дженніфер від божевілля, яке б на неї обрушилося у разі оголошення новини про розлучення. Проте, зважаючи на все, Лопес не оцінила такої підтримки, тому й вирішила залишити чоловіка ні з чим після розлучення.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *