Тейлор Свіфт встановила рекорд на MTV Video Music Awards 2024

2024 />

Поширити Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Тейлор Свіфт забрала сім нагород на MTV Video Music Awards 2024. Вона встановила новий рекорд, зібравши вже 30 статуеток.

Головні тези:

  • Тейлор Свіфт побила рекорд на MTV Video Music Awards 2024, отримавши 7 нагород і зібравши загалом 30 перемог на церемонії.
  • Співачка була представлена в 12 номінаціях з 25.
  • Жоден інший виконавець не домігся такого успіху на MTV Video Music Awards як Тейлор Свіфт.

Тейлор Свіфт на MTV Video Music Awards 2024 встановила рекорд

Відеокліпи співачки були представлені одразу в 12 номінаціях з 25. Обрання кращих робіт відбувалось шляхом голосування глядачів.

Тейлор Свіфт завоювала 7 нагород. 

Загальна кількість перемог співачки на MTV Video Music Awards сягає 30. Жоден інший виконавець не зміг отримати стільки перемог.

Тейлор Свіфт отримала 7 нагород

Співачка підтримала Гарріс на виборах президента США

Тейлор Свіфт знають не лише як одну з найпопулярніших виконавиць світу, а і як прихильницю Демократичної партії. У 2024 році співачка відверто розповіла, що підтримає Камалу Гарріс на президентських виборах.

Насправді Свіфт не збиралась про це заявляти, але команда республіканця Трампа розмістила діпфейк, на якому виконавиця нібито говорить про його підтримку.

Тому співачка вирішила спростувати фейк та повідомити про свої справжні уподобання. 

Тейлор не впустила можливості покепкувати з Трампа. Вона опублікувала власну світлину з котом та підписала її як «Тейлор Свіфт — бездітна жінка-кошатниця». 

Цю фразу співачка написала не просто так. Три роки тому зараз вже потенційний віцепрезидент США Джей Ді Венс назвав жінок, які не народжували, «бездітними кошатницями». 

Источник: online.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *