Зникнуть із палацу: Кейт Міддлтон і принц Вільям ухвалили непросте рішення щодо молодших дітей

У 2024 році головним потрясінням для британської королівської родини стала хвороба Кейт Міддлтон. На відміну від Чарльза III, у якого лікарі теж виявили онкологічне захворювання, вона не з’являлася на публіці майже пів року і поки що так і не поновила здоров’я до кінця. Один вихід у світ – 15 червня на параді Trooping the Colour – обернувся для принцеси Уельської серйозним стресом, тому зараз Кейт знову проводить весь час удома під наглядом лікарів. Як повідомляють інсайдери, у всій цій ситуації дружину принца Вільяма найбільше непокоїть емоційний стан її дітей, тому вона намагається якнайбільше думати про їхнє майбутнє і розглядає різні варіанти розвитку подій.

Оскільки трон одного разу може зайняти старший син Кейт та Вільяма принц Джордж, його вже незабаром почнуть готувати до виконання офіційних обов’язків. А ось принцеса Шарлотта та принц Луї з віком можуть віддалитися від Букінгемського палацу та пов’язати життя з іншими сферами. Причина – намір Чарльза III значно скоротити кількість працюючих членів сім’ї. Їх ще називають Senior royals.

Кейт Міддлтон та принц Луї. Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон та принц Луї. Фото: Getty Images

З великою часткою ймовірності Шарлотта і Луї не виявляться серед них, саме тому Кейт хоче, щоб вони якнайшвидше визначилися з тим, чим займатимуться, коли виростуть. Ще принцеса Уельська має намір виховувати їх далеко від Букінгемського палацу, щоб вони звикали до іншої атмосфери. Через те, що в майбутньому до Шарлотти та Луї буде прикуто менше уваги, ніж до їхнього старшого брата Джорджа, Кейт боїться повторення історії принца Гаррі. Він у своїх мемуарах зізнався, що у сім’ї завжди відчував себе «запасним», оскільки ріс у тіні Вільяма, і саме тому втік до США.

Кейт та Шарлотта. Фото: Getty Images

Кейт та Шарлотта. Фото: Getty Images

Говорити про свій діагноз на публіці Кейт Міддлтон не хотіла саме через дітей. Вона планувала відкрити їм правду, коли буде впевнена, що точно йде на виправлення. В підсумку через мовчання членів королівської сім’ї у Мережі з’явилося безліч теорій змови й принцесі довелося оголосити про хворобу. Інформація з медичної карти Кейт Міддлтон потрапила до рук представників таблоїдів і вони мали намір її оприлюднити.

Принц Джордж. Фото: Getty Images

Принц Джордж. Фото: Getty Images

Зараз дружина принца Вільяма продовжує проходити лікування і почувається вже набагато краще. Є думка, що знову вийти у світ вона може в середині липня – на фіналі турніру Вімблдону, де за традицією щороку вручає нагороди переможцям.

Хвороба дружини змінила принца Вільяма

Якщо раніше у принца Уельського була мало не депресія через хворобу Кейт, то тепер він не дозволяє тривозі взяти гору над ним і над його шлюбом. Як і Кейт, він багато часу проводить з дітьми, допомагає з домашніми справами – все це просто не могло не позначитися на стосунках якнайкраще.

«Вільям останнім часом дуже практичний, бере на себе керівництво сімейними справами та рутиною. Кейт любить бачити його у цій ролі, і це зміцнює їхній зв’язок», – розповіло виданню US Weekly анонімне джерело.

Принц Вільям. Фото: Getty Images

Принц Вільям. Фото: Getty Images

Це літо принц і принцеса планують наситити сімейними справами. Уточнюється, що Кейт та Вільяму вдається проводити час і без дітей. Наодинці їм вдається поспілкуватися та емоційно підтримати одне одного в такий непростий період.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *