Пишуть дружини військових через такий вибір холостяка: Григорій Решетнік про реакцію ЗСУ на Терена

Вже цієї восени на телеекрани вийде тринадцятий сезон романтичного шоу “Холостяк”. Головним героєм став ветеран війни Олександр Терен (Будько). Вперше в історії проєкту ім’я холостяка оголосили під час кастингу дівчат. Раніше вони до останнього не знали, за чиє серце змагатимуться.

Безмінний ведучий проєкту, телеведучий Григорій Решетнік, нещодавно взяв участь в зйомках ігрового шоу “Хто зверху?” на “Новому каналі”. Залаштунками він розповів, як готується до зйомок популярного реаліті. Про це Інформатор-Україна дізнався на діджитал-майданчиках “Нового каналу”.

Попри те, що Григорій Решетнік є незмінним ведучим “Холостяка” і знає все про проєкт, він щоразу ретельно готується до зйомок. В нього є кілька важливих правил.

“Насамперед вивчаю біографію та вподобання головного героя. Адже моє найперше завдання – допомогти холостяку розпізнати справжні почуття. Наступне – познайомитися з дівчатами, аби потім у правильний момент і вдало щось підказати. До початку зйомок я спілкуюся з учасницями та налаштовую їх на хороше. Завжди хочеться, щоб вони менше хвилювалися та були впевненими в собі. До речі, це стосується й головного героя. Ну і, звісно, професійно готуюся. Мені потрібно бути в тонусі. Зараз намагаюся схуднути, підтягнути фізичну форму. Дуже важливо подобатися не лише глядачам, а й самому собі в кадрі. Якщо ведучий буде впевнений, то і проєкт легко пройде”, – зізнався Решетнік.

Григорій Решетник планує скинути зайві кілограми. Фото: Instagram/grisha_reshetnik

Григорій Решетник планує скинути зайві кілограми. Фото: Instagram/grisha_reshetnik

За словами зіркового багатодітного батька, йому пишуть потенційні учасниці шоу “Холостяк”. Більшість з них не соромиться та ставить Григорію прямі запитання.

“Дівчата звертаються із запитаннями, як заповнити анкету, що краще написати, як взагалі пройти кастинг Та в нас все об’єктивно, чесно й відкрито. Я відповідаю, що не знаю, яким має бути шлях до серця Олександра, і що порадити. Це правда! Єдине кажу, що на кастингу найголовніше бути відвертою і мати добрі наміри”.

Решетнік пригадав, що коли творці шоу (воно виходить на телеканалі “СТБ”, в одній медіагрупі з “Новим каналом”) оголосили новину про зйомку чергового сезону, стався великий резонанс.

“Якоюсь мірою очікуваний. А з іншого боку, приємно неочікуваний. Я не почув жодного негативного коментаря з приводу Терена. Те, як сприйняло новину суспільство та зокрема захисники й захисниці, це просто вау! Мені особисто дуже багато пишуть саме військові. І лише схвальні відгуки. Також пишуть дружини військових і дякують за такий вибір холостяка. Не можу не зазначити, що ми вперше в історії проєкту спочатку оголосили ім’я головного героя, а потім розпочали кастинг. Одразу взяли такий шалений темп, що сайт кастингу “ліг”. Це говорить про те, що військові – головні люди зараз. Що українські жінки прагнуть бути поруч із героями. Ми спробуємо максимально підкреслити це в “Холостяку”, – підсумував Решетнік.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *