Розпалася найкрасивіша пара Голлівуду: приховували кілька місяців, але стався витік

Імовірне розлучення Дженніфер Лопес і Бена Аффлека обговорює весь світ вже понад три місяці. У Мережі регулярно з’являються нові докази, що шлюб зірок перебуває на межі краху. Подружжя перестало жити разом, актор зняв обручку і все більше часу став проводити зі своїми дітьми та колишньою дружиною.

Інсайдери запевняли, що ексдружина Аффлека намагається відновити баланс у стосунках Бена та Джен, оскільки добре ставиться до співачки й багато в чому її підтримує. Однак у ці небилиці, здається, ніхто вже не вірить.

Нещодавно стало відомо, що Дженніфер шукає собі новий будинок, а Аффлек уже знайшов для себе нову квартиру. Подружжя також найняло агента з нерухомості, щоб продати особняк мрії, який вони придбали за 60 млн дол. Фанати пари ще мали надію, що це лише тимчасові труднощі, з якими вони обоє впораються. Адже Лопес усіма силами намагалася втримати чоловіка, приховувала від публіки їхній розлад і навіть скасувала свій великий гастрольний тур, щоб побути з коханим та дітьми.

Вони вже давно не живуть разом. Фото: Getty Images

Вони вже давно не живуть разом. Фото: Getty Images

А тиждень тому, поки Лопес на самоті відпочивала в Європі й намагалася відірватися від особистої драми, Аффлек забрав свої речі та перевіз їх до орендованого будинку в Брентвуді, де мешкав останні кілька місяців. Після цих новин сумнівів ні в кого не залишилося: зірки ось-ось оголосять про розлучення. Однак, ймовірно, цього не відбувається тому, що вони вже й так не є подружжям.

Лопес на Тижні моди в Парижі. Фото: Getty Images

Лопес на Тижні моди в Парижі. Фото: Getty Images

Відомий таблоїд Page Six заявив, що пара офіційно розлучилася ще у березні 2024 року. Оскільки Бену було важливо захистити Дженніфер від безумства, яке почалося б після оголошення цієї новини, він прийняв рішення підтримувати її. Пара кілька місяців створювала ілюзію того, що в їхньому шлюбі все гаразд. Вони разом з’являлися на публіці, зрідка носили обручки й навіть обіймалися при зустрічі. Однак правда все одно розкрилася.

Зараз колишнє подружжя розпродає твори мистецтва зі свого особняка. У червні будинок було виставлено на продаж за 65 млн дол., а кілька днів тому картини з їхньої колекції вже почали викуповувати колекціонери.

Дженніфер спустошена. Фото: Getty Images

Дженніфер спустошена. Фото: Getty Images

Закоханих не бачили разом на публіці з 2 червня, коли вони ніяково поцілувалися в щоку на баскетбольному матчі сина Бена Семюеля в Лос-Анджелесі. І, здається, навіть це більше не повториться. Красива історія кохання, як багато хто говорив, не проіснувала і трьох років. У шлюбі зірки пробули півтора року.

Лопес та Аффлек у 2021 році. Фото: Getty Images

Лопес та Аффлек у 2021 році. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *