Дайте мені тихо піти: Едді Мерфі розпорядився про свій похорон

Едді Мерфі продовжує промо-тур свого фільму «Поліцейський з Беверлі-Хіллз: Аксель Ф». Але остання зустріч із коміком буквально збентежила журналістів. Розмовляючи про фільм, Мерфі пожартував, що на своїй поминальній службі він неодмінно включив би головну музичну тему з оригінального фільму 1984 року.

Навіщо музика із фільму на поминальній службі? Комік це пояснив так.

«Щоб викликати посмішку у тих, хто по мені тужитиме».

Викликати посмішку. Фото: Getty Images

Викликати посмішку. Фото: Getty Images

Журналісти збентежилися. Цього разу фірмовий гумор Мерфі пройшов повз них. Побачивши це, Мерфі вирішив їх заспокоїти.

«Це просто жарт, бо я ніколи не матиму похорону. Я маю на увазі, що я помру, як усі інші, але вони… Вони знають, що цього робити не можна, ніякого похорону, ні, просто дайте мені тихо піти», – додав він.

Говорячи «вони», Мерфі мав на увазі, звичайно, всіх своїх близьких, включаючи дітей та його наречену, 45-річну австралійську модель Пейдж Батчер, з якою він зустрічається вже 12 років. Вона – мати молодших дітей Едді, восьмирічної Іззі та п’ятирічного Макса.

Пейдж Батчер і Едді Мерфі. Фото: Getty Images

Пейдж Батчер і Едді Мерфі. Фото: Getty Images

Загалом у Мерфі десять дітей від п’яти жінок. Актор має 33-річного сина Крістіана від колишньої коханої Тамари Худ. Від шлюбу з Ніколь Мітчелл у нього є 31-річний син Майлз, 24-річна дочка Зола Айві, 34-річна Бріа, 29-річна Шейн Одра та 22-річна Белла. Є також 34-річний син Ерік, якого акторові народила Полетт Макнілі. У артиста був роман з Мелані Браун, більш відомою як Мел Бі зі Spice Girls. Колишні закохані мають 17-річну доньку Енджел Айріс. Велелюбний актор і музикант, схоже, став розсудливим у стосунках з Пейдж Батчер, принаймні більше дітей на стороні у нього не з’являлося.

Бріа Мерфі, Шейн Одра Мерфі, Пейдж Батчер, Едді Мерфі та Белла Мерфі. Фото: Getty Images

Бріа Мерфі, Шейн Одра Мерфі, Пейдж Батчер, Едді Мерфі та Белла Мерфі. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *