Зірка шоу МастерШеф випустив кліп-вибачення для жінки, з якою хочеться бути поруч

Пристрасті навколо імені співачки Оля Полякової і не думають стихати. Напередодні зірка шоу “МастерШеф” Влад Міцкевич заявив – в нього були романтичні стосунки з артисткою. Як доказ – показав фото, де вони цілуються. Оля все спростувала та заблокувала Влада, хоча до цього вони дружили і разом знімалися в телешоу “Він готує, вона керує”.

На тлі публічних розбірок Міцкевич, який випускає пісні як MITSKEVYCH присвятив Олі Поляковій новий трек та кліп на нього. Водночас продюсер співачки Михайло Ясинський прокоментував поведінку Влада.

За словами Міцкевича, між ними з Поляковою завжди була іскра, хоча ніколи не було стосунків, про які він розповідав в соцмережах, але згодом видалив фото та відео та попросив вибачення перед співачкою та її родиною.

“Ми відчували на одній хвилі, створювали щось разом, у нас багато спільного. Чи відчуваю я щось до Олі? Так, я захоплююсь цією жінкою і, якщо чесно, я був би щасливий бути з нею в стосунках. Вона – неймовірна і дуже глибока людина”.

Його нова пісня отримала назву “Королева”, а на заставці стоїть силует одного з фото Полякової. Сам Міцкевич офіційно не пов’язує новий трек із персоною Олі, але, судячи з його коментарів, ця пісня – для неї і про неї.

“Королева” – це пісня-присвячення людині, якою я захоплююсь, як жінкою. Яку я хочу бачити у своєму житті, з якою я хочу бути поряд. І я вважаю, що кожна людина, яка зробила помилку, має право на те, щоб її пробачили”, – зауважив Влад, який напередодні казав про те, що було б не погано, якби Полякова його пробачила.

Що сказав продюсер Полякової

Напередодні релізу кліпу Влада Міцкевича Михайло Ясинський поспілкувався з шоуменом Славою Дьоміним. Він сумнівається, що така поведінка зірки шоу “МастерШеф” призведе до якогось успіху в шоу-бізнесі.

“Що отримала ця людина і що вона втратила? Вона втратила дружні стосунки з людиною, яка йому довіряла, вона втратила певні репутаційні активи. Що вона отримала? Ну не багато чого, скоріш це був невдалий крок для особистого піару, дуже такий брутальний, на мій погляд, не красивий і не чоловічий. Заради чого ти пожертвував дружніми відносинами з людиною, яка тобі довіряла?”, – зазначив Михайло Ясинський.

Михайло Ясинський та Оля Полякова

Михайло Ясинський та Оля Полякова

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *