Зірка серіалу Друзі все ще каламутить із молодим бойфрендом, за якого не змогла вийти заміж

Акторка серіалу «Друзі» вже 11 років перебуває у стосунках із Джонні Макдейдом, клавішником гурту Snow Patrol. Закохані збиралися одружитися, однак у 2019 році розірвали заручини, залишившись у стосунках. Нещодавно помітили пару на побаченні в Малібу.

59-річна актриса та 47-річний музикант відвідали модний японський ресторан. Папараці зняли закоханих, коли вони прямували до паркування. Кортні мала витончений та елегантний вигляд. Вона розпустила довге темне волосся і нанесла ніжний макіяж.

Кокс одягла чорну блузку в білий горошок, сині джинси та чорні туфлі на підборах. Короткий наряд підкреслив струнку фігуру зірки. Артистка доповнила образ срібними сережками-кільцями та маленькою чорною сумочкою.

Струнка фігура зірки

Струнка фігура зірки

Бойфренд Кортні віддав перевагу аутфіту в стилі casual – зелений лонгслів, синю вітрівку, темні штани й зручне взуття. Закохані про щось захоплено розмовляли, коли Джонні ніжно взяв актрису за зап’ястя.

Прихильники актриси оцінили її зовнішній вигляд.

«Кортні має напрочуд молодий вигляд»;
«Романтичний ніжний стиль»;
«Видно, що їм добре одне з одним»;
«Наче на першому побаченні»;
«З якою любов’ю він узяв її за руку», – висловилися блогери.

Наче на першому побаченні

Наче на першому побаченні

Виконавиця ролі Моніки Геллер була одружена один раз – з актором Девідом Аркеттом. Вони одружилися в 1999 році й розійшлися через 14 років. У їхньому союзі на світ з’явилася дочка, Коко Аркетт. Дівчині зараз 19 років, її хрещеною матір’ю стала найкраща подруга Кокс, Дженніфер Еністон.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *