Замість життя у палаці торгують мармеладом: Меган Маркл і принц Гаррі розчаровані життям у Монтесіто

Колишня американська акторка та британський принц склали повноваження при палаці у 2020 році. До цього подружжя жило за рахунок британських платників податків як працюючі члени королівської родини, а тепер веде фінансово незалежне життя. Королівський експерт Том Квін заявив, що Меган Маркл мріяла зовсім про іншу долю, коли виходила заміж за принца Гаррі.

«Меган щойно запустила свій власний бренд American Riviera Orchard, який, за прогнозами, заробить шестизначну суму протягом декількох тижнів після запуску. Але вона закочує рукави, щоб поринути у робоче навантаження. Це дуже далеко від життя, яке вона уявляла собі як принцеса», – заявив Том.

Поринути у робоче навантаження

Поринути у робоче навантаження

Письменник визнав, що бренд Меган вже отримав півмільйона підписників. Однак він пояснив, що це насправді лише перезапуск бренду Tig, від якого герцогиня Сассекська відмовилася, коли одружилася з Гаррі.

«Вона думала, що життя королівської принцеси буде наповнене нескінченною повагою та незліченними багатствами. Ми поки що точно не знаємо, що продаватиме новий бренд, але дивно, що принц королівської крові та його дружина змушені продавати продукти, про які нам уже сказали – мармелад, джеми й навіть шампунь для собак», – висловився експерт.

Меган Маркл уявляла життя принцеси по-іншому

Меган Маркл уявляла життя принцеси по-іншому

Герцоги Сассекські живуть в елітному закритому анклаві Монтесіто в Санта-Барбарі разом з дітьми – 4-річним сином Арчі та 2-річною дочкою Лілібет. По сусідству з ними живуть Опра Вінфрі, Еллен Дедженерес, Кеті Перрі та Орландо Блум, а також інші знаменитості. Всі вони багаті, успішні та затребувані. Меган і Гаррі доводиться працювати, щоб відповідати голлівудським знаменитостям.

«Нове підприємство і широко розрекламований візит Меган Маркл до дитячої лікарні в Лос-Анджелесі безумовно пов’язані та припускають, що пара починає почуватися некомфортно, сидячи без діла в Монтесіто», – цитує Mirror біографа.

Меган у дитячій лікарні

Меган у дитячій лікарні

Бізнес-експерти також помітили ознаки того, що з новим брендом Меган та Гаррі поспішили.

«Вони креативно підійшли до герба логотипа, сховавши там ініціали, але це так неакуратно. Весь дизайн створює враження, що його створювали поспіхом, надто багато всього відбувалося одночасно. Наче хтось не знав, коли припинити малювати. Через це важко розрізнити будь-яку чітку форму або ідею», – зазначила глава відділу дизайну в Own Your Space Літа Ребелло.

Дизайн нашвидкуруч

Дизайн нашвидкуруч

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *