Хто цікавіший: Кевін Костнер із довжелезним вестерном, чи сексуальна зірка нового Божевільного Макса

Кевін Костнер з’явився на червоній доріжці CinemaCon 2024. На заході під назвою The Big Picture було представлено огляд майбутніх фільмів великих студій. 69-річний артист просуває свій вестерн-епопею «Горизонт», що складається із двох частин. Режисер намагався зняти його з 80-х років.

Костнер мав вигляд на кілька років молодший за свій вік. Для заходу актор обрав вишуканий костюм-трійку. Чорний піджак, жилет і штани він поєднував з білою сорочкою. Кевін зробив образ невимушеним, залишивши сорочку трохи розстебнутою і відмовившись від краватки.

Крім того, володар «Золотого глобуса» вдягнув чорні ковбойські чоботи. Це дуже доречна деталь, якщо зважити на кількість вестернів, які він зняв за останні роки. Своє коротке світле волосся артист зачесав назад.

Кевін Костнер

Кевін Костнер

Поява Костнера на події включала показ нових кадрів з фільму «Горизонт» для власників кінотеатрів. Кевін не тільки знявся у стрічці, але ще був режисером, продюсером та співавтором сценарію. Прем’єра фільму очікується на Каннському кінофестивалі 19 травня 2024 року. Перша частина епопеї вийде у прокат у кінотеатрах США 28 червня, а друга частина – 16 серпня.

Костнер профінансував частину фільму вартістю 100 мільйонів доларів. Заради цього він заклав своє ранчо. Актор вірить, що його інвестиції окупляться.

«Сподіваюся, люди приходять і продовжують приходити у ваші кінотеатри. Щось у мені хотіло зняти цей фільм, і я ніколи не знімаю фільм, який, на мою думку, не злетить», – зазначив Кевін.

Не всі фільми Костнера злітають

Не всі фільми Костнера злітають

З’явилася на червоній доріжці у Лас-Вегасі й Аня Тейлор-Джой. Актриса постала в незвичайній мінісукні від Ludovic de Saint Sernin, виконаній із чорних шкіряних ременів із металевими заклепками. Крім матеріалу, вбрання відрізнялося незвичайним кроєм з декольте хрест-навхрест. Свої біляві локони актриса зібрала у недбалий високий пучок, а очі жирно підвела чорним лайнером. Образ Тейлор-Джой доповнила класичними гостроносими човниками в тон.

Аня Тейлор-Джой

Аня Тейлор-Джой

Новий фільм «Фуріоса: Хроніки Божевільного Макса», який представила Тейлор-Джой і яка виконує у ньому головну роль, є приквелом культового постапокаліптичного бойовика «Божевільний Макс: Дорога люті». Дія розгортається за багато років до подій оригінального фільму і розпоповідає про юність Фуріоси, головної героїні «Дороги люті». За сюжетом, Фуріоса живе в матріархальному племені. Однак у певний момент її та її мати викрадає банда байкерів-мародерів на чолі із Жорстоким Дементусом. Фуріосі доводиться виживати серед викрадачів та шукати шляхи до втечі.

«Фуріоса» вийде у широкий прокат 24 травня 2024 року, режисером картини виступив Джордж Міллер, який також був присутній на CinemaCon. Захід проводиться щорічно, починаючи з 2011 року, і традиційно триває чотири дні.

Незвичайне декольте

Незвичайне декольте

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *