Удар по Кривому Рогу особисто зачепив Олену Кравець: Я знаю цей будинок, цих людей

Ввечері вівторка, 12 березня, росіяни завдали ракетний удар по Кривому Рогу. Загинули чотири люди, десятки постраждалих перебувають в лікарнях. В цьому місті народились і провели значну частину життя деякі представники українського шоу-бізнесу. Серед них, зокрема, колишня акторка студії “Квартал 95”, шоувумен Олена Кравець та блогер Анатолій Анатоліч.

У своїх соцмережах вони прокоментували черговий удар по рідному місту. А Олена Кравець відкрила благодійний збір на допомогу землякам на суму в півтора мільйона гривень. На момент написання новини банка була поповнена на 176 тисяч гривень.

“Це мікрорайон, де пройшло моє дитинство. Тут досі живуть люди з якими я зростала. Тут неподалік моя школа, я знаю цей будинок, цих людей”, – написала Олена Кравець.

Також шоувумен оприлюднила архівну фотографію, датовану 1992 роком. Вона була зроблена неподалік від будинку, який серйозно постраждав від ракетного удару по місту.

Архівна фотографія Олени Кравець з Кривого Рогу

Архівна фотографія Олени Кравець з Кривого Рогу

Водночас Анатолій Анатоліч показав кадри з лікарні та місце трагедії. Він написав публікацію, в якій розповів – його родина переїхала в мікрорайон Східний коли йому було приблизно років 11. Звідти майбутній шоумен на швидкісному трамваї їздив в 95 гімназію. Саме там, до речі, навчався і президент України Володимир Зеленський.

“Влітку ми ходили на солоне озеро між першим і другим східними мікрорайонами. А ввечері я любив пройтися по кам’яним джунглям, до продуктового магазина мого друга. Там була квартира моїх батьків і я вже дорослим повертався з Києва у свій дім і свою кімнату. Допоки батьки не переїхали ближче до мене і своїх онуків”.

Перша реакція Анатоліча на обстріл рідного міста

Перша реакція Анатоліча на обстріл рідного міста

Анатолій Яцечко (справжнє ім’я шоумена) зауважив, що в усіх мікрорайонах міста завжди було і є багато дітей. Навіть попри повномасштабну війну, яка триває вже третій рік. Зазначимо, що під час ракетного удару по Кривому Рогу 12 березня, постраждали 10 дітей.

“І от ракети влучають в сусідні будинки. А два роки тому окупанти не дійшли до мого будинку під Вишгородом кілька кілометрів (Київська область. – Ред.). Війна ближче, ніж здається. Як би ми до неї не звикали. Співчуття моїм землякам”, – підсумував Анатоліч.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *