Це страшне інтерв’ю: Ользі Сумській пригадали її слова про купівлю російського паспорта для дочки

Після новин про зймоки старшої доньки акторки Ольги Сумської в одному з російських серіалів до зіркової родини прикута особлива увага. Масла у вогонь нещодавно підлив племінник Ольги, актор В’ячеслав Хостікоєв. Він прокоментував мовчання Антоніни Паперної, яка вже понад 10 років як живе в Москві та виховує там двох дітей від актора Володимира Яглича. Він, до речі, не раз відвідував окупований Крим, працював там і публікував фотографії з півострова.

Втім, у мережі з’явилось інтерв’ю Ольги Сумської, в якому вона ще 2014 року розповідала телеведучій Катерині Осадчій, що заплатила 500 тисяч рублів, аби Антоніна отримала якомога швидше російський паспорт.

“-А ви не думали, що у світлі останніх подій, можливо Антоніну було б взагалі краще забрати назад до Києва?, – запитала тоді Осадча.

– Я ось і думаю, поки вона там паспорт не отримала. Можливо. Хоча гроші ми вже заплатили, – відповіда Ольга Сумська.

– Скільки коштує російський паспорт?

– Півмільйона карбованців російських. Буде менша сума. Маю надію, що ми домовимося”.

Нещодавно Сумська завітала на презентацію книги співачки Олі Цибульської. Тепер Ольга каже, що це монтаж і її слова перекрутили. Про це вона розповіла в проєкті “Тур зірками” на “Люкс ФМ”.

“Це страшне інтерв’ю, ми тоді не розуміли, що стоїть за цим. Тому кожне слово має бути виваженим і контрольованим. Знаєте, є фрази, які взяли і змонтували. Ніяких рублів ніхто не платив. Тобто була ситуація, коли людям на той час терміново необхідно було оформити паспорт і, можливо, вони вдавалися до таких методів. Але це не про мене і не про мою доньку”, – розповіла Сумська.

Ольга Сумська (ліворуч) та Антоніна Паперна

Ольга Сумська (ліворуч) та Антоніна Паперна

Акторка стверджує – її донька є українкою з українським паспортом. Але, запевнила Сумська, вона не в курсі, чи є в Антоніни російське громадянство. Мовляв, на такі теми з донькою вона не говорить. В коментарях під відео, яке за добу набрало понад 50 тисяч переглядів, більшість українців не повірили словам Ольги.

  • Сумська казала, що доведеться заплатити за паспорт. А тепер крутиться, як на пательні. Краще не виправдуйся, а мовчи.
  • Сумська виховала зрадницю, сама орієнтувала дочку на росію. Хвалилася ще 2014 року дочка отримує паспорт росії. Вона дуже брехлива.
  • Сумська брехлива була завжди, та ще й піариться на скандалі з дочкою. Тільки про неї забувають, вона видає щось про дочку Паперну і знову згадали про Ольгу Сумську.

Втім деякі користувачі соцмереж підтримали Сумську та Паперну. Мовляв, вони особисто не винні в тому, що росія почала військову агресію в Україні 2014 року.

  • Олю, чому ти виправдовуєшся перед цією невихованою дівчиною, та і перед іншими безтактними особами? Твоя донька уже багато років в шлюбі, вона не втікачка, там її родина. А у наших можновладців діти всі де?
  • Я розумію Сумську. Як вона може своїй донці заважати кохати чоловіка від якого двоє діток? Відчепіться від неї.
  • Як добре пані Оля Сумська зауважила, це зрозуміють тільки ті у кого родичі на росії.Тому перестаньте осуджувати і давати поради людям, якщо ви не були або не є в такій чи схожій ситуації.

Також Сумська розповіла, коли востаннє бачилась з донькою. У своїх попередніх інтерв’ю Ольга зізнавалась – вона сумує за онуками (Єва та Данило), які живуть в Москві. Востаннє родичі бачились ще до початку повномасштабної війни. Ольга зауважила – навіть не уявляє, за яких обставин зможе знову зустрітись з донькою та онуками.

Антоніна Паперна з чоловіком та донькою

Антоніна Паперна з чоловіком та донькою

“Я не знаю, як це відбудеться. Поки це неможливо. Біль, розпач – це ті відчуття, які панують зараз у моєму серці. Заполоняють мою душу. Воно гризе, воно з’їдає. Ці коментарі жахливі, які я читаю. Я не маю права на виправдування і будь-які слова, які я повинна говорити комусь щось, доводити. Я не маю права на це. Знаєте чому? Тому що є згорьовані матері, є родини, які втратили все. Наші слова нічого не дадуть. Це зрозуміють тільки ті люди, в кого родичі там. І це найстрашніша теж трагедія”, – зазначила акторка.

Щодо Паперної, то її профіль в Instagram не доступний на території України. Втім, публікацій вона там майже не робить. Нещодавно старша донька Сумської активно рекламувала серіал “Постукайся в мої двері у Москві”. Це російська версія популярного турецького шоу про флористку та бізнесмена, які вимушено зображають пару. В цьому шоу Антоніна зіграла одну з головних ролей.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *