У спробі врятувати шлюб Дженніфер Лопес заручилася підтримкою незвичайної союзниці

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек роз’їхалися по різних будинках і перебувають на межі розлучення. Дженніфер, схоже, щосили намагається врятувати шлюб. Нещодавно співачку помітили на вечері у ресторані готелю Maybourne Beverly Hills у Лос-Анджелесі штату Каліфорнія. Компанію їй склала 18-річна Вайолет – дочка Бена Аффлека від шлюбу з Дженніфер Гарнер.

Лопес мала розкішний вигляд в елегантному літньому образі total white. Вона одягла топ із глибоким вирізом у зоні декольте та штанний лляний костюм вільного крою. Наряд підкреслив струнку фігуру акторки. Образ доповнили босоніжки на незмінно високій платформі. Зірка фільму «Моє піратське весілля» зробила денний макіяж та зібрала волосся у високий пучок. З прикрас Джей Ло одягла лаконічні сережки-кільця та тонкий ланцюжок із кулоном.

Дженніфер Лопес прямує на зустріч із Вайолет. Фото: BackGrid

Дженніфер Лопес прямує на зустріч із Вайолет. Фото: BackGrid

Вайолет мала чарівний вигляд в короткій білій сукні з квітковим принтом і блідо-рожевій в’язаній кофті. Через плече в неї висіла стьобана сумочка на ланцюжку яскраво-червоного кольору. Образ доповнили білі шкарпетки та кросівки. З прикрас донька Бена Аффлека вдягла золоті сережки. Дженніфер Лопес чудово ладнає з падчеркою, – у травні 2024 року вона була присутня на випускному вечорі в середній школі, яку закінчила Вайолет.

Вайолет прибула на місце зустрічі. Фото: Getty Images

Вайолет прибула на місце зустрічі. Фото: Getty Images

Дженніфер Гарнер та Бен Аффлек були одружені з 2005 по 2018 рік, у них також є 15-річна дочка Серафіна та 12-річний син Семюел. У Дженніфер Лопес підростають 16-річні двійнята, дочка Еммі та син Макс, від шлюбу зі співаком та актором Марком Ентоні.

Лопес з дочкою Еммі. Фото: Getty Images

Лопес з дочкою Еммі. Фото: Getty Images

Володар двох премій «Оскар» зараз мешкає в орендованому будинку в Брентвуді. Нещодавно він влаштував свято для сина з нагоди закінчення навчального року. Джей Ло, попри тривалу сварку, приїхала на захід. Дженніфер Гарнер також була присутня на сімейному вечорі. Однак на ніч Лопес не залишилася, вона покинула тимчасовий будинок поки що законного чоловіка близько десятої години вечора, повідомляє Daily Mail.

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Лопес і Аффлек зустрічалися у нульові. Вони відновили стосунки навесні 2021 року, а у липні 2022-го зіграли таємне весілля у Лас-Вегасі. Нещодавно пара виставила на продаж свій особняк у Беверлі-Хіллз, який вони купили разом за 61 мільйон доларів. Інсайдер в оточенні зірок заявив, що розлучення неминуче.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *