Ганебна поведінка: жителів Японії образив зовнішній вигляд дружини Каньє Веста у торговому центрі

Схоже, що Каньє Вест і Б’янка Цензорі прилетіли до Японії в чернечому одязі суто для присипляння пильності японських громадян. Нещодавно Б’янку та Каньє помітили на шопінгу в Токіо. 29-річна кохана репера постала у провокаційному вбранні – білому боді зі стрінгами та гумових шльопанцях. Жителів Японії обурив зовнішній вигляд Цензорі.

Невдоволені заявили, що Б’янка порушила закон Японії. Поведінку Цензорі можна охарактеризувати як «суспільно непристойна поведінка». Згідно з Кримінальним кодексом Японії, правопорушниці загрожує штраф у розмірі до 300 000 єн (1900 доларів).

Суспільно непристойна поведінка. Фото: BackGrid

Суспільно непристойна поведінка. Фото: BackGrid

Японці засудили скандальних американських гостей

«Як громадянин Японії я відчуваю огиду. Це погана поведінка. Я не розумію необхідності так відверто роздягати себе. Це не прийнятно»;
«Це образа японської культури»;
«Вона не поважає себе, він не поважає її, а вони не поважають японську культуру»;
«Повна неповага, виявлена цією парою, ганебна»;
«Японці ображені такою поведінкою. Їм має бути соромно за себе. Виявіть трохи поваги, вирушаючи до іншої країни», – висловилися блогери.

Репер та його дружина справили враження на пасажирів рейсу до Токіо. Закохані летіли економкласом. Каньє, одягнений у білий халат, дрімав на своєму кріслі. Б’янка мала незвичний вигляд у скромному закритому вбранні. Вона сиділа поруч із чоловіком і щось вивчала у телефоні.

Тактика відвернення уваги. Фото: BackGrid

Тактика відвернення уваги. Фото: BackGrid

Потім пару бачили у японському аеропорту. На Б’янці знову було незвично багато одягу, це вселило надію, що Каньє вирішив зробити виняток для Японії й не демонструвати Б’янку у всій красі. Проте схоже, що скандальний репер подумав та передумав.

У японському аеропорту. Фото: Getty Images

У японському аеропорту. Фото: Getty Images

Напередодні подорожі до Токіо подружжя помітили під час романтичної вечері в Італії. Цензорі була одягнена в напівпрозорий довгий дощовик, під яким не було спідньої білизни. Каньє високо оцінив вбрання дружини, схвально окинувши поглядом її фігуру, повідомив Daily Mail.

Романтичний вечір в Італії. Фото: BackGrid

Романтичний вечір в Італії. Фото: BackGrid

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *