Поки що не вагітна: Інес де Рамон з’явилася на публіці на тлі чуток про бажання Бреда Пітта завести дітей

Дизайнерка ювелірних прикрас одягла світлий топ із довгими рукавами та джинси із заниженою талією. Вона доповнила аутфіт срібним ланцюжком з лаконічною підвіскою та місткою сумкою через плече. Інес залишила волосся розпущеним, уклавши його легкими хвилями.

Обранка голлівудського актора мала щасливий вигляд. Здавалося, вона ледве приховує задоволену посмішку. У Мережі почали обговорювати нову появу дівчини колишнього чоловіка Анджеліни Джолі.

«Яка природна красуня!»;
«Дуже стильно, нічого зайвого»;
«Вона мені дуже подобається, справляє враження розумною та впевненою в собі», – написали блогери.

Інес де Рамон. Фото: BackGrid

Інес де Рамон. Фото: BackGrid

Бред Пітт зараз болісно переживає той факт, що внаслідок затяжних судових розглядів із колишньою дружиною він фактично втратив можливість реалізувати себе як батько. У Бреда та Анджеліни Джолі шестеро дітей – 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло та 15-річний двійнята Вів’єн та Нокс. Троє старших дітей – прийомні, молодші – біологічні. Після скандального розлучення пари у 2016 році, поки точилися суперечки про опіку, діти виросли без участі батька.

Анджеліна Джолі з дочкою Вів'єн. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі з дочкою Вів’єн. Фото: Getty Images

Зараз Бред живе з молодою коханою. Тривалі юридичні проблеми з колишньою дружиною та відчуження від дітей зміцнили їхні стосунки. В оточенні Пітта повідомили, що він щасливий. Артист не цурається ідеї третього шлюбу чи народження дітей з Інес де Рамон.

«Для Бреда руйнівно, що він практично не мав стосунків зі своїми дітьми, але Інес була справжнім джерелом втіхи, і це зблизило їх. Він думав, що не могло бути й мови про те, щоб у житті були ще діти. Але Інес молода, і Бред сказав, що він на 100 відсотків погоджується, якщо вона захоче мати дітей. Йому подобається ідея збудувати життя з Інес», – зазначив інсайдер.

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Володар двох премій «Оскар» упевнений, що з де Рамон у його житті не повториться попередній сумний досвід. Вони чудово ладнають і дивляться в одному напрямку.

«Бред сказав, що Інес була б чудовою матір’ю. Вона терпляча, легка на підйом і має відмінне почуття гумору. Іншими словами, їхні стосунки проходять гладко та без драм. Бред розуміє, що це серйозно та надовго», – цитує Daily Mail джерело.

Інес була б чудовою матір'ю. Фото: Getty Images

Інес була б чудовою матір’ю. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *