У Дженніфер Лопес біда з грошима: економить на всьому через що і попалася

Біда не приходить одна – приблизно так Дженніфер Лопес може описати останні кілька місяців свого життя. Вже ні для кого не секрет, що зірка проходить через особисту кризу і щосили намагається зберегти шлюб з Беном Аффлеком. При цьому співачка відчуває і деякі кар’єрні проблеми. Річ у тому, що це літо Джей Ло мала провести в турі Північною Америкою, проте в останній момент скасувала всі виступи. Сама вона оголосила, що зробила це тому, що хоче провести час із близькими. Однак, як повідомляють інсайдери, причина полягає в іншому.

Джей Ло витратила величезну суму на організацію концертів, проте квитки на її виступи погано розпродавались. Співати у напівпорожніх залах зірка не захотіла і скасувала гастролі, що обернулося для неї серйозними фінансовими втратами. Звичайно, за свою кар’єру Дженніфер заробила стільки, що злидні їй не загрожують, проте тепер вона ставиться до витрат більш усвідомлено. Як повідомляє видання Daily Mail, тепер Лопес навчається заощаджувати: нещодавно її помітили в економкласі літака.

Дженніфер Лопес у літаку

Дженніфер Лопес у літаку

Летіла зірка з Неаполя до Парижа – з невеликої відпустки наодинці із собою на Тиждень моди. Артистка купила два квитки: сама вона сиділа біля вікна, а поряд з нею розташувався охоронець. Оскільки пасажири економкласу не мають права пріоритетної посадки, зірці довелося відстояти чергу.

Співачка відвідала Тиждень моди у Парижі. Фото: Getty Images

Співачка відвідала Тиждень моди у Парижі. Фото: Getty Images

Зазнати серйозних фінансових втрат Дженніфер Лопес може і в тому випадку, якщо її історія кохання з чоловіком таки дійде до розлучення. У 2023 році в Мережі з’являлися новини про те, що співачка захотіла укласти шлюбний контракт, однак, чи вдалося їй це зробити – невідомо. На той момент статки артистки оцінювали в 400 млн доларів, а Бена Аффлека – у 200 млн. Зірка зазначила, що в майбутньому хоче позбавити себе зайвих проблем, оскільки вже знає, що таке тяжке розставання і поділ майна.

Аффлек і Лопес у 2021 році. Фото: Getty Images

Аффлек і Лопес у 2021 році. Фото: Getty Images

Пророкувати швидкий розрив Бена і Дженніфер користувачі Мережі почали ще кілька місяців тому, проте головною віщункою в цьому питанні стала Джейн Фонда. На початку 2024 року володарка премії «Оскар» отримала від Лопес пропозицію знятись у її документальному фільмі, але відмовилася. Проте перед цим Фонда встигла зустрітися з артисткою і натякнула їй на неправильно розставлені пріоритети.

«Мені здається, ви намагаєтеся комусь щось довести замість того, щоб просто насолоджуватися життям та одне одним. На кожній спільній фотографії ви обіймаєтеся або цілуєтеся. Мене це непокоїть. Я дуже прив’язана до вас із Беном і хочу, щоб у вас все вийшло», – передають слова Фонди ЗМІ.

Джейн Фонда. Фото: Getty Images

Джейн Фонда. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *