Не маєш права давати поради: Ліндсі Лохан розлютила читачок розважального таблоїда

Мамою зірка «Чумової п’ятниці» стала в 37 років – за мірками багатьох користувачок Мережі, для першої вагітності запізно. Проте критику Ліндсі Лохан ігнорує і без кінця говорить про те, наскільки щаслива бути у новому статусі. Але останню хвилю хейту зірці, ймовірно, все ж таки доведеться прокоментувати – аж надто багато галасу вона наробила своїм інтерв’ю E!Online. Актриса розповіла, які висновки для себе зробила за рік після народження сина Луая та вивела із себе читачок таблоїда.

Так, наприклад, Ліндсі розповіла, що в перші місяці не хотіла пропускати жодної секунди життя спадкоємця, проте зараз вона вважає за потрібне приділяти час у тому числі собі:

«Навіть коли дитина спить, ви зазвичай сталкер. Але я думаю, що як тільки ви налагоджуєте систему, ви починаєте розуміти, що нормально не дивитись на малюка».

Не пропустити жодної секунди. Фото: Getty Images

Не пропустити жодної секунди. Фото: Getty Images

Лохан переконана: всі мами мають почуватися добре для того, щоб їхній дитині було добре, але після пологів багато хто про це забуває.

«Тільки народивши, ми усвідомлюємо, наскільки ми сильні. І всі ми забуваємо віддати належне собі. Нам необхідно зупинитися, сісти та подумати», – поміркувала актриса.

Слідом зірка розповіла, як будується її «неспішний» день – на цьому моменті користувачів Мережі прорвало. Ліндсі снідає із сином, потім приділяє час догляду за шкірою, займається медитацією в душі, робить тренування. На пілатес, за словами актриси, часу не вистачає, тому на заняття вона ходить лише у вихідні. Читачки таблоїда обурені: зірка, мовляв, може дозволити собі помічників по дому, а тому не має права роздавати поради. З такою критикою, за великим рахунком, стикається кожна знаменитість, яка народила дитину.

Ліндсі Лохан та її чоловік Бадер Шамас. Фото: Getty Images

Ліндсі Лохан та її чоловік Бадер Шамас. Фото: Getty Images

Ліндсі Лохан та Оземпік

Ліндсі Лохан показує фанатам, що соромитися свого тіла точно не потрібно, навіть якщо ви вдаєтеся до сучасних способів схуднення. Зірка у 2023 році набрала вагу через вагітність. Щоб привести себе у форму, актриса розпочала неспішні тренування, проте вона не бачить нічого страшного в тому, що багато зірок вдаються до радикальних заходів – таких, як агресивний препарат Оземпік.

«Зараз усі так худнуть, – незворушно сказала вона під час інтерв’ю Bustle. – Все завжди повертається на круги своя, тож і це теж пройде. Але схоже, що є тиск з боку суспільства», – додала вона, маючи на увазі поголовне захоплення засобом, що охопило Голлівуд.

Тиск з боку суспільства. Фото: Getty Images

Тиск з боку суспільства. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Оземпік – це ліки проти діабету II типу, які вводять раз на тиждень у живіт, стегно або руку, щоб людина могла швидше скинути зайву вагу. У той час як кілька зірок, наприклад, Опра Вінфрі, відкрито заявляли про прийом ліків для досягнення стрункої фігури, 37-річна Лохан поділилася, що рада, що не вдається до таких заходів.

«Я була настільки прив’язана до Луая, що моєю останньою думкою була бігова доріжка. Я відчуваю, що ми тиснемо на себе, щоб якнайшвидше мати “гарний” вигляд, але ми маємо такий красивий вигляд після пологів. Дайте собі час», – заявила Ліндсі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *