Втомилася від п’яних витівок чоловіка: Джессіка Біл зняла обручку

Голлівудську зірку зняли в центрі Нью-Йорка. Джессіка обрала стильний повсякденний образ – трикотажну майку у вертикальну смужку смарагдового кольору вона одягла у компанії з карамельними брюками-чиносами вільного крою з натурального льону. У руці Джессіка тримала телефон.

Актриса пов’язала на шию тонкий чорний джемпер. Образ доповнили босоніжки з білої лакової шкіри на квадратному стійкому підборі. Біл зробила легкий денний макіяж із нюдовим блиском для губ. Вона постала з оновленою зачіскою – обрізала довге волосся під каре для зйомок у фільмі «Найкраща сестра».

Нова зачіска. Фото: Getty Images

Нова зачіска. Фото: Getty Images

З прикрас зірка фільму «Пророк» обрала два масивні золоті ланцюжки, а ось на підмізинному пальці артистки не помітили ні обручки, ні заручного кільця з великим діамантом, яке Джастін Тімберлейк подарував їй на честь заручин. Користувачі вирішили, що Джессіка, яка довгі роки боролася з алкогольною та наркотичною залежностями чоловіка, просто втомилася від його витівок. Однак у жалісливих прихильників популярної голлівудської пари знайшлося й інше пояснення – можливо, Біл зняла прикраси через зйомки у новій картині.

Акторка була без кілець. Фото: Getty Images

Акторка була без кілець. Фото: Getty Images

Актриса приховала очі під сонцезахисними окулярами та відмовилася коментувати затримання обранця. Проте перед тим, як сховатися в салоні позашляховика, подарувала папараці широку посмішку.

Біл та Тімберлейк одружені з 2012 року, у них двоє синів – 9-річний Сайлас та 3-річний Фінеас. Подружжя проводить мало часу разом. Джессіка пропадає на знімальному майданчику, а Джастін зайнятий у своєму довгоочікуваному турі Tomorrow tour. Однак нещодавно сім’я возз’єдналася – робота над «Найкращою сестрою» проходить у Нью-Йорку, а в гастрольному графіку Джастіна значився Madison Square Garden, повідомляє Daily Mail.

Вони рідко бувають разом. Фото: Getty Images

Вони рідко бувають разом. Фото: Getty Images

Виконавця хіта Cry Me A River було заарештовано 18 червня 2024 року в нью-йоркському районі Хемптонс. На своєму BMW X7 він проїхав знак «Стоп» і виїхав на зустрічну смугу. Тімберлейка доставили до поліцейського управління Саг-Харбор-Віллідж. Офіцери, які затримали актора фільму «Час», вказали, що він мав скляні очі, а також від нього виходив сильний запах алкоголю. Крім того, артист погано тримався на ногах і не міг виразно говорити.

Музикант відмовився від тестування. Наступного дня володаря десяти премій «Ґреммі» звільнили без застави, звинувативши у дрібному правопорушенні за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Представники прокуратури округу Саффолк повідомили, що судове засідання у справі Джастіна призначено на 26 липня.

Джастін Тімберлейк. Фото: Getty Images

Джастін Тімберлейк. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *