Вони застраховані, тому можна: Бен Аффлек у всіх на очах поплескав Дженніфер Лопес по сідницях

51-річний володар премії «Оскар» та його 54-річна обраниця провели великодні вихідні у Нью-Йорку. Вдень Бен запросив Дженніфер на ланч до знаменитого італійського ресторану Cecconi’s. Подружжя під’їхало до закладу у яскраво-жовтому автомобілі з водієм.

Дженніфер випромінювала гламур в аутфіті у стилі casual. Вона одягла вовняний блейзер з об’ємним шарфом та широкі джинси. Її образ доповнили чоботи на шпильці із карамельної замші. Лопес тримала темно-коричневу сумку Hermes Birkin із крокодилової шкіри.

Гламур на нью-йоркських вулицях

Гламур на нью-йоркських вулицях

Актриса та співачка зробила непомітний денний макіяж і приховала очі під сонцезахисними окулярами у великій оправі. Волосся вона зібрала в недбалий хвіст. З прикрас зірка фільму «Пані покоївка» обрала обручку з великим діамантом, яку їй подарував Бен перед заручинами, а також масивний золотий годинник.

Макіяж непомітний, але пара помітна

Макіяж непомітний, але пара помітна

Аффлек одягнув синю футболку, біло-сіру кофту, темно-синій укорочений піджак, джинси та кросівки. Зірки трималися за руки, прямуючи до ресторану, біля входу в який на них чекав хостес. Якоїсь миті Бен не втримався і прилюдно шльопнув обраницю нижче спини. А там, як відомо, знаходиться місце, яке застраховано на велику суму.

Не втримався

Не втримався

Щоправда, одна річ прихильників пари все ж таки серйозно збентежила. Як, дивуються вони, Джен, яка так дбає про своє здоров’я, дозволяє чоловікові курити поряд з нею?

«Дивно, що вона терпить, як він курить поруч із нею, маринуючи її в цьому сморіді», – написав один із користувачів Мережі.

Його підтримав і другий, додавши, що курці та некурці взагалі несумісні. Однак своїм возз’єднанням майже через 20 років Лопес і її обранець довели всім, що ця згубна звичка – явно не вирішальне питання в їхніх стосунках.

Курці сумісні з некурцями

Курці сумісні з некурцями

Дженніфер виховує 16-річних двійнят Еммі та Макса від колишнього чоловіка – актора та співака Марка Ентоні. У Бена є троє дітей від колишньої дружини Дженніфер Гарнер – 18-річна Вайолет, 15-річна Серафіна та 12-річний Семюел.

Співачка готується до літнього туру на підтримку свого альбому This Is Me, який вийшов у лютому 2024 року. Більшу частину композицій Джей Ло присвятила Аффлеку та їх незвичайній історії кохання. Вони почали зустрічатися на початку 2000-х, проте скасували заплановане весілля лише за день до урочистостей. Дженніфер та Бен возз’єдналися у квітні 2021-го майже відразу після того, як артистка розлучилася з бейсболістом Алексом Родрігесом.

Двадцять років потому

Двадцять років потому  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *