Полякову підставив зірка МастерШефу, з яким вона цілувалась на камеру: чи піде Оля до суду

Рік тому співачка Оля Полякова стала ведучою нового кулінарного шоу “Він готує, вона керує”. Її співведучим став фіналіст восьмого сезону “МастерШеф” Влад Міцкевич (посів четверте місце). Вони проводили чимало часу разом і поза межами знімального майданчика: відвідували світські заходи, знімали кулінарні влоги (наприклад, пекли паски на Великдень) та робили спільні фото. І деякі з них Влад злив у соцмережі. На них він цілувався з Олею.

Масла у вогонь підлило й те, що Міцкевич зробив гучну заяву, мовляв, в нього були стосунки зі співачкою. Згодом він все видалив, попросив вибачення в Полякової та її родини, закрив профіль в Instagram та не дає коментарів. А ось виконавиця хіта “Королева ночі” не промовчала та захистила свою честь і розповіла: в чому ж був конфлікт між нею та вже колишнім другом.

Все почалось з того, що Міцкевич опублікував фотографії на яких вони цілуються. Він також зняв відео, в яких викидає взуття з вікна та заявляє – він та Полякова були в стосунках.

“Півроку в цій квартирі, у мене лежить контракт, я можу показати. Скільки вона тут записала сторіз з цього ракурсу, і з цього. Для вас це був секрет. Ось вона приїхала до кінця забирати свої речі, вона з**алася з нашого дому. Наступне сторіз – доказ, що ми разом були”, – сказав Міцкевич та показав фотографії.

Фотографії, які злив Влад Міцкевич

Фотографії, які злив Влад Міцкевич, а згодом видалив

Вранці відео та фото зникли, а колишній учасник “МастерШеф” почав виправдовуватися. Влад попросив вибачення в Полякової та її родини. За словами Міцкевича він випив дві пляшки міцного алкогольного напою.

“Вже довгий час сиджу на антидепресантах. Це правда. Вчора я вирішив трішечки міксанути з алкоголем і міксанув дві пляшечки віскаря. У мене зірвало дах. Наговорив просто к**ченого наклепу та брехні”, – сказав він.

Полякова деякий час мовчала, а потім вийшла у прямий ефір. В ньому Оля, зокрема, сказала, що Міцкевич часто бував в неї в гостях, дружив з родиною, і саме там були зроблені ті фото. А подібного контенту з друзями в неї чимало. Оля розповіла, що Влад працював на неї, але його вона звільнила через зловживання алкоголю та наркотичних препаратів. Колишній друг зірки шантажував її сім’ю. Після цього ображений Міцкевич і опублікував фото, аби помститися артистці, яка вже тривалий ас в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Пара виховує двох дітей – Машу та Алісу.

“Це звичайний хайп на помсті. Жалкую, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми працювали. Ці фото були зняті у моєму домі. Сьогодні молоді люди хочуть отримати все й одразу. І можуть пожертвувати робочими й дружніми стосунками. Він шантажував, вимагав гроші”, – зізналась Оля.

Хайп на помсті: Полякову підставив зірка МастерШефу, з яким вона цілувалась на камеру. Чи піде Оля до суду? 2

Також співачка наголосила, якби вони реально були б в стосунках, то Міцкевич опублікував куди більш пікантніший контент, а не дружні поцілунки.

“Ви взагалі розумієте, що таке інтимні фото і що на них може бути? І скажіть, будь ласка, якби вони в нього були, він би їх не виклав? Виклав би. Якщо хтось когось хоче злити, виставляються “кружечки” в Telegram, листування і фото… Не безневинні, а по жестяку. Якщо вони є. А якщо їх немає, то, може, не було нічого? Думайте”, – звернулась Полякова до підписників.

Також співачка відповіла на запитання, чи планує якось помститися колишньому другові, або ж подавати до суду. За словами Полякової, вона не буде цього робити, а всі висновки вже зроблені.

“Що з нього взяти за цей наклеп? У суд на нього подати? З цієї людини не має що взяти. Від слова зовсім”, – підсумувала співачка.

Зазначимо, що на початку цього року Міцкевич презентував відео на свою нову пісню “Май стиль”. 28-річний фіналіст “МастерШеф” заявив, що він позбувся від наркотичної залежності. Втім, згідно з відповіддю Полякової, проблеми у Влада з забороненими речовинами є й досі.

Оля Полякова та Влад Міцкевич в програмі

Оля Полякова та Влад Міцкевич в програмі “Він готує, вона керує”

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *