Принц Гаррі замішаний у сексуальному скандалі з репером Пі Дідді

P.Diddy все продовжує накопичувати проблеми із законом. Ще у листопаді 2023 року репера звинуватили у багаторічному сексуальному та фізичному насильстві. Проте вже через 24 години екскохана артиста, яка виступила з викривальними заявами про нього, відкликала позов. Але у справі з’явилися нові жертви, і тепер Шона Комбса (справжнє ім’я зірки) вже офіційно підозрюють у сексуальній експлуатації та торгівлі людьми.

Нещодавно відбулися масштабні обшуки у його особняках. На цьому ж фоні в Мережі випливли неоднозначні архівні відео за участю репера і на той час ще неповнолітнього Джастіна Бібера.

P.Diddy

P.Diddy

Під час обшуків P.Diddy, за інформацією ЗМІ, відлетів із США на своєму приватному літаку. І хоча сам репер усі звинувачення заперечує і заявляє, що став жертвою «полювання на відьом», побачити його на публіці ніхто не очікував. Однак, судячи з нового відео, яке виклав напередодні фітнес-блогер Вес Вотсон, музикант продовжує вести звичний спосіб життя.

Поліція вилучає з особняків репера речові докази

Поліція вилучає з особняків репера речові докази

Чоловік зустрів скандального артиста в одному з кафе Маямі, про що поспішив розповісти в Інстаграмі. На знятих Вотсоном кадрах видно, що P.Diddy перебуває у чудовому настрої: він широко посміхався, показав пальцями букву «L», що означає «З любов’ю», і дружелюбно привітав когось за камерою.

У чудовому настрої

У чудовому настрої

Така поведінка репера, якого звинувачують у серйозних злочинах, обурила користувачів Мережі.

«Він має спокійний вигляд, зате всім навколо не по собі»;
«Цікаво, що тільки зараз я вперше побачив, як він усміхається»;
«Невже Дідді зовсім не хвилюється?» – коментують читачі Daily Mail.

А хтось і взагалі вважає, що оптимізм репера має вагому причину.

«Я підозрюю, що він задоволений, бо зібрав компромат на половину голлівудської еліти: записи, де вони роблять те, чого їм не слід робити. Ймовірно, там є й впливові політики», – пише один із користувачів Мережі.

Принц Гаррі

Принц Гаррі

Враховуючи, що до скандалу виявився причетний принц Гаррі, ця теорія не здається такою вже неймовірною. Музичний продюсер Родні «Ліл Род» Джонс стверджує, що Дідді влаштовував приватні вечірки, на яких було багато знаменитостей, включаючи герцога Сассекського, політичні діячі, спортсмени, а також кримінальні елементи, пов’язані з продажем людей в сексуальне рабство.

При цьому принц Гаррі не є звинуваченим. Зазначається, що сини короля Чарльза та принцеси Діани познайомилися з Пі Дідді на вечірці у 2007 році. Тоді брати влаштовували прийом, щоб подякувати артистам, які взяли участь у благодійному концерті на честь їхньої покійної матері на стадіоні «Вемблі».

Репер виконав знамениту баладу «I’ll Be Missing You». З того часу принц Гаррі продовжив спілкування із Шоном Комбсом і приймав від нього запрошення на закриті вечірки в США.

Гаррі не є звинуваченим

Гаррі не є звинуваченим

До речі, зовсім нещодавно стало відомо про нове звинувачення у скарбничці скандального репера. Журналісти Daily Mail з’ясували, що Шон Комбс набрав у різних банках кредити на суму в 140 мільйонів доларів, щоб сплатити три свої розкішні особняки в Лос-Анджелесі та Маямі. На цей час заборгованість репера, продюсера та підприємця становить близько 100 мільйонів доларів і має бути погашена протягом наступних кількох років.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *