Вона переоцінила свої сили: Кейт Міддлтон може ніколи не повернутися до королівських обов’язків

42-річна Кейт Міддлтон, яка завжди була в центрі уваги разом із чоловіком принцом Вільямом на королівських заходах, можливо, ніколи не повернеться до своїх обов’язків. Про це повідомив королівський експерт Річард Фіцвільямс. Джерело додало, що в цей час Кетрін «переоцінює те, що вона зможе взяти на себе», коли повернеться після проходження профілактичної хімієтерапії від раку.

Крім того, Фіцвільямс зазначив, що коли Міддлтон зможе повернутися до роботи, її діяльність залежатиме від медичних рекомендацій і графік принцеси буде дуже ретельно збалансований. Кейт, за словами експерта, можливо, не з’явиться публічно як діючий член королівської родини до кінця 2024 року. Але у будь-якому випадку принцеса вже не зможе повернутися до всіх своїх проєктів.

Графік буде ретельно збалансований. Фото: Getty Images

Графік буде ретельно збалансований. Фото: Getty Images

42-річна королівська особа практично не з’являлася на публіці із січня 2024 року. Відомо, що тоді їй зробили планову операцію на черевній порожнині, після якої діагностували онкологічне захворювання. Королівська сім’я мовчала про її здоров’я, що спровокувало теорії змови про добробут Кетрін, а також спекуляції про розлучення з чоловіком. Принцеса Уельська прояснила ситуацію 22 березня, коли публічно оголосила, що її відсутність була пов’язана з діагнозом раку.

«Це, звичайно, стало величезним шоком, і ми з Вільямом робимо все можливе, щоб усвідомити та розв’язати цю проблему в приватному порядку заради нашої молодої сім’ї», – сказала Кейт у відео.

Кейт повідомляє про свою хворобу. Фото: Getty Images

Кейт повідомляє про свою хворобу. Фото: Getty Images

У Кейт та Вільяма троє дітей: 10-річний принц Джордж, 8-річна принцеса Шарлотта та 6-річний принц Луї. Оскільки Міддлтон залишається поза увагою громадськості, Вільям повернувся до своїх королівських обов’язків у квітні. Нині родина проводить шкільні канікули з дітьми у заміській резиденції.

Джордж, Луї та Шарлотта. Фото: Getty Images

Джордж, Луї та Шарлотта. Фото: Getty Images

Інсайдер королівської родини розповів, що принцеса зробить усе можливе, щоб Луї, Шарлотта та Джордж були щасливими. На літо у Міддлтон багато планів.

«Влітку Кейт просто хоче, щоб діти були дітьми та стали трохи вільнішими. І це літо, більше, ніж будь-коли, буде присвячене дітям», – розповів інсайдер Closer Weekly.

Автор книги «Король» Крістофер Андерсен пояснив, що тепла пора року завжди є важливою для Кейт та її чоловіка. Подружжя намагається приділяти дітям якнайбільше уваги далеко від журналістів та папараці.

Літо буде присвячене дітям. Фото: Getty Images

Літо буде присвячене дітям. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *