Це сльози щастя: Дженніфер Еністон згадала покійного Меттью Перрі і розплакалася

Виконавець ролі Чендлера Бінга у серіалі «Друзі» пішов із життя восени 2023 року. Раптова смерть Меттью Перрі шокувала його близьких та прихильників. Дженніфер Еністон емоційно висловилася про колегу у новому інтерв’ю журналу Variety.

Продюсер Кінта Брансон запитала актрису, як вона почувається, коли дивиться серії «Друзів» після смерті Перрі. Питання виявилося несподіваним для Еністон. 55-річна кінозірка не змогла стримати сліз.

«О Боже, не змушуй мене плакати!» – вигукнула Дженніфер.

Не змушуй мене плакати

Не змушуй мене плакати

Інтерв’юерка вручила артистці серветки та запропонувала зробити паузу. Еністон витерла сльози та продовжила діалог.

«Це сльози щастя, – сказала колишня дружина Бреда Пітта. Далі вона пояснила свою думку. – Той факт, що у Меттью було таке довге чудове життя і він досі багато означає для людей, – це один із найбільших подарунків, які, я думаю, всі шестеро з нас могли собі уявити. Ми сім’я назавжди», – запевнила Дженніфер.

Сльози щастя

Сльози щастя

Серіал «Друзі» вийшов у 1994 році. Зйомки тривали 10 років, до 2004-го. Проста історія дружньої компанії з Нью-Йорка підкорила серця глядачів у всьому світі.

«Так дивно думати, що “Друзям” вже тридцять років», – зізналася Еністон у спеціальному подкасті Variety «Актори про акторів».

Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Перрі багато років боровся з алкогольною та наркотичною залежностями. Актора знайшли у гідромасажній ванні на території його будинку у Лос-Анджелесі. Смерть настала внаслідок нещасного випадку. Судмедексперти визначили, що актор загинув від «гострого впливу кетаміну», що спричинило надмірну стимуляцію серцево-судинної системи та пригнічення дихання.

Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *