Назвав умову, за якої вступить до лав ЗСУ: режисер Білик та Могилевської чесно у всьому зізнався

В п’ятницю, 7 червня, свій день народження відзначив відомий режисер, креативний директор “Євробачення-2023” від України Герман Нєнов. Зірковому уродженцю Одеси виповнилось 35 років. Минулого місяця він ставив перформанс Люксембургу на “Євробаченні-2024”, а вже наприкінці жовтня в столиці пройде велике шоу співачки Олі Полякової, за яке відповідає Герман.

Напередодні режисер дав велике інтерв’ю виданню ТаблоID. В ньому, зокрема, зазначив, що востаннє був в рідному місті восени 2022-го року. Їздив оформлювати військові документи. З інтерв’ю Інформатор-Україна дізнався, за яких умов Нєнов готовий вступити до лав ЗСУ.

За словами режисера, який працював з Іриною Білик, Настею Каменських, Наталією Могилевською, Златою Огнєвіч, гуртом KAZKA та багатьма іншими артистами, в перші два дні вторгнення в нього була можливість поїхати з країни.

“Але я не зробив цього тоді і не зроблю ніколи. Бо, по-перше, я люблю Україну. А, по-друге, я взагалі фаталіст, вірю в Бога і вважаю, якщо у людини є доля, то ти від цієї долі не втечеш. Бо мені тут комфортно, я можу бути тут корисним, робити щось, що принесе користь країні і людям. В мене військовий квиток. В мене є броні на часи проєктів, які пов’язані з державою. Наразі в мене броні немає, але я законослухняний громадянин. В мене все в порядку з даними. Але не впевнений, що зможу принести війську велику користь, я, людина, яка не знає де право і ліво”, – зазначив режисер.

Режисер Герман Нєнов. Фото: Instagram/german.nenov

Режисер Герман Нєнов. Фото: Instagram/german.nenov

Нєнов зазначив, що він більше приносить користі у формування культурного іміджу країни та в податковому плані. За словами Германа, під час “Євробачення” кожен з перфомансів чи проявів України на шоу мав великий резонанс в міжнародних ЗМІ. Водночас режисер назвав причину, яка підштовхне його до мобілізації. І назвав перелік проблем зі здоров’ям, які має.

“Але якщо держава вирішить, що я повинен бути на фронті, я піду туди. Ховатись чи бігти кудись я не буду. Але я реально дуже хвороблива людина. В мене жахливий зір, в дитинстві в мене була епілепсія, через що я не мав фізичних навантажень і навіть не ходив в школу, а мав індивідуальне навчання. Через це я зовсім не орієнтуюсь в просторі. Зараз в мене немає епілептичних приступів, але епілепсія – це невиліковна хвороба, і при великих стресах вона може повернутись. Я постійно усе гублю, забуваю, розбиваю”, – зізнався Нєнов.

Зазначимо, що за останні кілька тижнів стало відомо про мобілізацію до війська двох представників українського шоу-бізнесу. Захищати країну від окупантів пішли письменник, фронтмен гурту “Жадан і Собаки” Сергій Жадан, а також лідер музичної групи “Фіолет”, письменник Сергій “Колос” Мартиненко.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *