Військові мене не так зрозуміли: скандальний блогер йде з Instagram після обстрілу Охматдиту

Колишній чоловік співачки Анни Трінчер, блогер, бізнесмен Олександр Волошин пішов з Instagram, в якому отримав чимало хейту. Зробив він це через побоювання блокування сторінки з боку української влади. Також він відверто розповів про численні погрози з боку деяких активістів та військових. І зізнався, що в одній з його автівок знайшли жучок-прослушку.

Таких одкровень від блогерів не було давно. Причиною стали слова Волошина після масованого ракетного обстрілу окупантами території України, зокрема дитячої клініки “Охматдит”, що треба почати грати за правилами росіян. Через це Олександр та ще деякі блогери стали мішенню для багатьох українців.

Волошин оголосив збір на допомогу “Охматдиту” (з підписниками зібрав понад 5 млн грн). Але водночас почав отримувати погрози. Але перед тим нагадаємо, що ж сказав Олександр у своїх сторіз.

“Все одно я вважаю, що треба бути набагато розумнішим. Тому що ми зараз не вивозимо цю війну, давайте будемо відвертими. Не вивозимо. І будуть страждати дуже багато людей. Будуть вмирати багато дітей за те, що ми не вивеземо. Треба бути хитрішими в цій грі, бо це гра. Треба зіграти за їхніми правилами, а потім в один момент зробити так, щоб вони ох**ли. Що по факту вони зіграли за нашими правилами. Прорахувати ці пару кроків не так важко. Не розумію, чому це не робиться. І мене від цього теж бомбить”, – заявив напередодні Волошин і потрапив в численні пабліки та ЗМІ.

Один з матеріалів про Волошина та інших блогерів. Скриншот: Instagram/

Один з матеріалів про Волошина та інших блогерів. Скриншот: Instagram/nzl.media

Після хвилі хейту та звинувачень у підігруванні ворога руки у 26-річного блогера, за його словами, почали опускатися. Він заявив, що більше не буде організовувати збори, і власними силами буде донатити без розголосу в мережі. А далі записав доволі відверте відео з поясненнями та шокуючими зізнаннями.

“Я потрапив в ситуацію, коли висловив свою точку зору, десь некоректно на емоціях її сформував. Її то крутили, то перекрутили, вийняли контекст, показали світу, ніхто не бачив моїх сторіз, пояснень. Військові зрозуміли це не так. Почали гуртуватися чомусь проти мене, деякі, не кажу, що всі. Деякі подзвонили, пояснили. Деякі почали погрожувати. Так розумію, що владі я теж не угодєн. Можу напевно через декілька днів показати чому. І виходить, що я в не дуже безпечній ситуації для себе”, – шокував зізнанням Волошин.

Волошин записував сторіз в одній зі своїх машин

Волошин записував сторіз в одній зі своїх машин

Слова військового змусили

Слова військового змусили блогера задуматися про безпеку

Цей період свого життя Волошин схарактеризував як “цікаві емоційні гойдалки”. Відео Олександр записував в машині на одній з київських стоянок. За словами блогера, він постійно відчуває небезпеку. І на те є причини – напередодні були проблеми в його співробітника. А в автомобілі Волошина нібито знайшли прослуховування.

“За декілька днів до цієї ситуації, яка сталась зараз, мого охоронця побили достатньо серйозно. І ще були прецеденти пов’язані з ним. Тому я ще з того моменту ходжу обертаюсь. Все це наклалося зараз. Плюс розуміння того, що багато людей ходять зі зброєю, ми цього не бачимо. Може ви цього і не знаєте”.

За словами блогера, його прослуховували невідомі у власному автомобілі

За словами блогера, його прослуховували невідомі у власному автомобілі

“Мені казали не виставляти це все, що може х**во може для мене закінчитися. Але воно і так вже якось х**во для мене закінчується”, – заявив Волошин.

Блогер зазначив, що він прозвітує про допомогу родинам дітей з “Охматдиту”. Йшлось про той збір, який Олександр оголосив напередодні. Після відвертих сторіз компанія Meta (їй належать, зокрема, Facebook та Instagram) почала попереджати, що його контент порушує правила соцмережі. Перед тим як піти з Instagram в Telegram Волошин знову згадав українських політиків. Імен в гучній заяві він називати не став.

“В Інсті мене поки не чекайте. Боюсь, що незабаром все почнуть зносити. Ну і є вірогідність, що заблокують акаунт, бо Meta співпрацює з українським керівництвом. Заблокувати мій акаунт – питання двох хвилин”, – підсумував Волошин.

Олександр Волошин тимчасово пішов з Instagram

Олександр Волошин тимчасово пішов з Instagram

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *