Племінниця глави міноборони РФ після удару по Охматдиту закликала його зупинитися і нагадала про брата у Києві

Фото: скріншот

Блогер Наталія Вертинська, яка живе у Сполучених Штатах Америки, після удару по дитячому медичному центру “Охматдит” у Києві, звернулася до міністра оборони Росії Андрія Білоусова. Вона називає його “дядьком” і закликає зупинитися, нагадуючи, що у Києві у нього живе брат. Відеозвернення вона опублікувала на своєму каналі.

– Я просто тебе закликаю, дядьку Андрію, подумай про те, що ти твориш і зупинись, будь ласка, зупинись. Я знала тебе завжди як доброї, порядної людини. Я хочу, щоб ти подумав, переосмислив усе і зупинився. Дядько Андрій, будь ласка, помолися, подумай про те, що ви творите. Це не може продовжуватися далі, – зазначила Вертинська.

Вона також розповіла, що 10 років тому жила в Києві та регулярно відвідувала дитячу лікарню “Охматдит” зі своєю дитиною, яка має інвалідність. Вона зазначила, що у цьому ж районі Києва продовжує жити та працювати двоюрідний брат Білоусова. Там же поховані його бабуся, дідусь та тітка, за могилами яких, зазначила блогер, продовжує стежити її батько.

  • 10 червня у лікарні помер хлопчик, який 8 липня постраждав від російської атаки на лікарню “Охматдит” у Києві.
  • 8 липня Росія завдала масованого ракетного удару по Україні, зокрема по Києву, Дніпру, Кривому Розі та Покровську. Російська армія випустила 38 ракет різних типів. У Києві в результаті атаки були зруйновані дитяча лікарня “Охматдит”, багатоквартирний житловий будинок та приватна клініка “Адоніс”.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *